Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Παιδια ευχαριστω... με βοηθησε ο lallas (και οχι δεν μπορουσε να μπει recovery)
-
Πέστε τι κάνατε να ξέρουν οι επόμενοι
-
Βασικά το μόνο που δούλεψε ήταν φλας μέσω mi flash την official rom. Ήταν ξεκλειδωτος ο bootloader οπότε φλασαραμε απευθείας σε fastboot mode και επανήλθε αμέσως. Αλλά μετά προσπαθώντας να περάσουμε μέσω adb twrp δεν το έπαιρνε με τίποτα ενώ ολοκληρωνόταν ή εντολή στο ρεσταρτ έβγαζε mi recovery και όχι twrp. Περάσαμε official stable. Μήπως αυτό έφταιγε? Αν είχαμε περάσει dev θα δούλευε ή εγκατάσταση του twrp?
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
-
Δεν είχε τίποτα. Με μεγάλη δυσκολία έμπαινε fastboot, αφού προσπαθούσε 20φορες τουλάχιστον. Άνοιγε για ένα 1sec και μετά έκλεινε. Το ίδιο έκανε και για fastboot και για download mode
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Βασικά το μόνο που δούλεψε ήταν φλας μέσω mi flash την official rom. Ήταν ξεκλειδωτος ο bootloader οπότε φλασαραμε απευθείας σε fastboot mode και επανήλθε αμέσως. Αλλά μετά προσπαθώντας να περάσουμε μέσω adb twrp δεν το έπαιρνε με τίποτα ενώ ολοκληρωνόταν ή εντολή στο ρεσταρτ έβγαζε mi recovery και όχι twrp. Περάσαμε official stable. Μήπως αυτό έφταιγε? Αν είχαμε περάσει dev θα δούλευε ή εγκατάσταση του twrp?
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Lalla φιλε ευχαριστω και απο δω.
Πληροφοριακα να σου πω οτι το TWRP ειχε περασει.. Απλα αν δεις στην φωτο που σου δειξα με το πορτοκαλι φοντο.. Επρεπε να πατησω στο Recovery(κατω δεξια) και εμπαινε TWRP , μετα αλλαξα γλωσσα, και απο Official Stable εκανα install την GTV που κατεβασαμε
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Εγω ακολουθησα τον οδηγο του flashify και ειχε περασε η Gtv μετα ηθελα να βαλω ελληνικη stable.. Εκανα factory reset απο το wipe.. Πατησα να κανει install την ελληνικη stable.. Και οπως ειδατε στο βιντεο... Εσβησε το κιν και δεν εμπαινε πουθενα... Μονο fastboot μετα απο πολλες προσπαθειες... Στην συνεχεια ο lallas εγραψε απο mi flash την κινεζικη stable και ξεκίνησε το κιν.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
@greenalex1996 δυστυχώς δεν την ήξερα αυτή τη λεπτομέρεια. Τώρα όμως έμαθα...Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και πλέον είσαι κομπλέ με την GTV!!
-
Παιδιά μήπως οι Κινέζοι έχουν βελτιωθεί μετά το πολύ κράξιμο; Έστειλαν θετική απάντηση για ξεκλείδωμα μέσα σε 8 ημέρες.
Τώρα τα κεφάλια μέσα για ξεκλείδωμα και Ελληνική Ρομ για το Redmi 3 της γυναίκας. -
τα έχω κάνει όλα ωραία και όμορφα αλλά όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει το πρόγραμμα!
δηλαδή ενώ όταν το συνδέω κανονικά (σε λειτουργία) ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονικά, όταν πάω να το κάνω ενώ είναι σε recovery mode το προγραμματάκι μου βγάζει μήνυμα not connected to the phone (ακριβώς την ίδια εικόνα που σου βγάζει όταν απλά το έχεις ανοίξει),
ξέρει κανείς τι φταίει/ τι έχω κάνει λάθος; -
Ο/H sage13 έγραψε:
τα έχω κάνει όλα ωραία και όμορφα αλλά όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει το πρόγραμμα!
δηλαδή ενώ όταν το συνδέω κανονικά (σε λειτουργία) ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονικά, όταν πάω να το κάνω ενώ είναι σε recovery mode το προγραμματάκι μου βγάζει μήνυμα not connected to the phone (ακριβώς την ίδια εικόνα που σου βγάζει όταν απλά το έχεις ανοίξει),
ξέρει κανείς τι φταίει/ τι έχω κάνει λάθος;
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα