Για να κάνεις Unlock θα πρέπει η συσκευή να είναι σε FastBoot Mode (Power + Volume Down μέχρι να μπει σε fastboot).Ο/H sixela έγραψε:
Και φυσικά θα πρέπει να έχει Drivers σωστά εγκατεστημένους για να δουλέψει σωστά...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια να κάνεις Unlock θα πρέπει η συσκευή να είναι σε FastBoot Mode (Power + Volume Down μέχρι να μπει σε fastboot).Ο/H sixela έγραψε:
καποιοσ να βοηθησει παρακαλω!!!δε μπορω ουτε dev rom να βαλω γιατι μου βγαζει verification error αλλα ουτε και να κανω unlock!!!!στο 50% bgazei error fail!!!εχω δοκιμασει διαφορεσ εκδοσεις του unlock tool και dev rom!!!εχω βαλει drivers και εχω λαβει εγκριση για ξεκλειδωμα!!!!καμια τυχει εχω απογοητεθτει!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατέβασες την rom της xiaomi την dev κινέζικη από MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ; Την έκανες αντιγραφή στο κινητό και πηγαίνοντας να κάνεις update από το updater επιλέγοντας αυτή την rom σου έβγαλε σφάλμα;Ο/H sixela έγραψε:
καποιοσ να βοηθησει παρακαλω!!!δε μπορω ουτε dev rom να βαλω γιατι μου βγαζει verification error αλλα ουτε και να κανω unlock!!!!στο 50% bgazei error fail!!!εχω δοκιμασει διαφορεσ εκδοσεις του unlock tool και dev rom!!!εχω βαλει drivers και εχω λαβει εγκριση για ξεκλειδωμα!!!!καμια τυχει εχω απογοητεθτει!!
φιλε μου ετσι ακριβως!!!!βγαζει cant verificate!και μετα σταματαει!Ο/H roseman1986 έγραψε:
Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader για να κάνεις flash την ελληνική rom στο redmi note 3;
Σωστά;
Κατέβασες την rom της xiaomi την dev κινέζικη από MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ; Την έκανες αντιγραφή στο κινητό και πηγαίνοντας να κάνεις update από το updater επιλέγοντας αυτή την rom σου έβγαλε σφάλμα;Ο/H sixela έγραψε:
καποιοσ να βοηθησει παρακαλω!!!δε μπορω ουτε dev rom να βαλω γιατι μου βγαζει verification error αλλα ουτε και να κανω unlock!!!!στο 50% bgazei error fail!!!εχω δοκιμασει διαφορεσ εκδοσεις του unlock tool και dev rom!!!εχω βαλει drivers και εχω λαβει εγκριση για ξεκλειδωμα!!!!καμια τυχει εχω απογοητεθτει!!
Ανοιξε το wifi και ξανατρεξε την διαδικασία με τον UpdaterΟ/H sixela έγραψε:
φιλε μου ετσι ακριβως!!!!βγαζει cant verificate!και μετα σταματαει!
me wifi ανοιχτο το κανω διοτι αλλιως δεν με αφηνει να προχωρησω και να επιλεξω το zip αρχειο!!καμια ελπιδα,,,,Ο/H Bodai έγραψε:
Ανοιξε το wifi και ξανατρεξε την διαδικασία με τον UpdaterΟ/H sixela έγραψε:
φιλε μου ετσι ακριβως!!!!βγαζει cant verificate!και μετα σταματαει!
miui 77.l stable 77.0.11.0 (LHNCNCJ)Ο/H dimi1982 έγραψε:
Μήπως έχεις πειραγμενη ROM απ το καταστημα και γι'αυτο δεν σ'αφηνει να περάσεις την dev?
Ποια rom ακριβός έχεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk