Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Μόνο με flashtool μπορείς να περάσεις την official και μετά βάζεις με τον updater την dev.
Δεν είναι official αυτή που έχεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μπορω να βαλω κατευθειαν dev??
-
Δες και εδώ , δεν το έχω κάνει εγώ ακόμα , λόγω έλλειψης χρόνου ... αλλά το ΣΚ θα το δοκιμάσω .
εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu (προσοχή στο ξετσεκάρισμα του preloader ) -
ευχαριστω!
-
(Υπενθυμίζω έχω πάρει approval sms και εχω κάνει unlocking once successfully).
Σε συνέχεια των προηγούμενων, τελικά ήταν όντως unlocked - επειδή το αναρωτιέται κι ένας συμφορουμίτης με παρόμοια issues. Προφανώς αν είναι ήδη unlocked και πας (για σιγουριά γκουχου γκουχου) να ξαναδοκιμάσεις, θα φας Χ. -
παιδια βοήθεια δεν ανοιγει το κινητο! περασα την dev οπως [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum χωρις το preloader τσεκαρισμενο και τωρα δεν ανοιγει παταω το κουμπι και ειναι νεκρο.Το τηλ ηταν φορτησμενο 90%
-
Ο/H alec69 έγραψε:
παιδια βοήθεια δεν ανοιγει το κινητο! περασα την dev οπως [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum χωρις το preloader τσεκαρισμενο και τωρα δεν ανοιγει παταω το κουμπι και ειναι νεκρο.Το τηλ ηταν φορτησμενο 90%
-
οχι κανενα κουμπι να ανταποκρινεται και με το flash tool eginan ola kanonika εγραψε οκ και το εβλαλα.Και μετα παπαλα!το ξαναπερασα και τιποτα.ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
-
Ο/H alec69 έγραψε:
οχι κανενα κουμπι να ανταποκρινεται και με το flash tool eginan ola kanonika εγραψε οκ και το εβλαλα.Και μετα παπαλα!το ξαναπερασα και τιποτα.ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
-
ειχα αυτη Xiaomi.eu 7.1.6 Stable Multi by LoXaR ολα κανονικα και SP-Flash-Tool-v5.1532.00
-
Ο/H alec69 έγραψε:
ειχα αυτη Xiaomi.eu 7.1.6 Stable Multi by LoXaR ολα κανονικα και SP-Flash-Tool-v5.1532.00
SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1516.00
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα