Εκανες αποσυνδεση απο το φορουμ τον λογαριασμό σου; φορας developer;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
πως γινεται το πρωτο;;
οχι φοραω official 7.1.8
''Παιδια sorry μολις ειδα οτι θελει developer για unlock,και εχω stable. δεν εχω λογο να την αλλαξω. απ' ότι λενε θα μπορεις σε λιγο καιρο να κανεις unolock και με stable. Αν δεν προλαβω δεν προλαβα. Thanks'' -
Εχω το MI4C το πηρα πριν 25 μερες.
Με το που το πηρα στα χερια μου ειδα οτι φορουσε μια εκδοση 77.0.4.0 η οποια απο διαφορα φορουμ αλλα και το επισημο φαινοταν οτι δεν ειναι γνησια και προτεινοταν να περαστει καποια official.
Εγω προσπαθησα να περασω την DEV 6.1.14 η 6.1.18 τοτε μεσω TS TWRP και αφου τελειωσε η διαδικασια το κινητο μπηκε σε bootloop και κολλησε στην αρχικη MI εικονα.
Αν επιχειρισω να μπω σε recovery απλα κανει reboot στο bootloop.
Αν προσπαθησω να το κλεισω, κρατωντας πατημενο το power απλα κανει reboot στο bootloop.
Αν προσπαθησω να μπω σε fastboot μπαινει κανονικα και μενει εκει.
Για να το κλεισω η μονη λυση ειναι να το αφησω να αδειασει η μπαταρια του.
Οποτε μπηκα στα φορουμ της MIUI και εκανα λογαριασμο και αιτηση για unlock bootloader.
ΔΕΝ ειχα λογαριασμο πριν και ΔΕΝ ειχα βαλει καποιο λογαριασμο στο κινητο, δεν προλαβα
Τελικα μετα απο 10 περιπου μερες ελαβα το θετικο μυνημα για το UNLOCK και μπηκα αμεσως κατεβασα το σχετικο εργαλειο το οποιο κολλησε στο 50% με το γνωστο πλεον error "Can't verify device" Current account is different from the account on the device"
Κατεβασα και την κινεζικη εφαρμογη του MI PC SUITE 2.3.0.2191 και ακολουθώντας τις οδηγιες απο το αγγλικο φορουμ προσπαθησα να περασω νεα ROM και ενω το MI PC SUITE 2.3.0.2191 βλεπει προφανως το τηλεφωνο και το αναγνωριζει και μου δινει 2 επιλογες για STABLE η DEV ROMS οτι και να επιλεξω δειχνει να ξεκιναει στα 0% και μετα πεταει error στα κινεζικα που δεν καταλαβαινω τι λεει και οσο και αν προσπαθησα οι μεταφρασεις που βρηκα δεν βγαζανε νοημα.
Φυσικα επικοινωνησα με το αγγλικο support και περιμενω απαντηση αφου προωθησανε το προβλημα μου στην Κινα.
Αυτο που με προβληματιζει είναι μηπως χανω καπου κάτι σημαντικό. Ειδα εδω οτι για καποια με το αναλογο προβλημα στο UNLOCK ηταν θεμα drivers αλλα εκεινη εχει το XRN3 ενω εγω το MI4C.
Εχω εγκαταστησει το MiPhone20151028 το οποιο βλεπει τη συσκευη οταν ειναι σε fastboot αλλα δεν μπορει να της περασει τιποτα μιας και ειναι κλειδωμενη.
Ειχα εγκαταστησει το αγγλικο MI PC SUITE 2.2.0.xxxx αλλα εκεινο εβγαζε device not supported δεν την αναγνωριζε καν.
Με την κινεζικη εκδοση την οποια εχω τωρα εγκατεστημενη σας ανεφερα ηδη πιο πανω τα αποτελεσματα.
Οσον αφορά το MIFLASH_UNLOCK TOOL εχω δοκιμασει 4 διαφορετικες εκδοσεις 2 αγγλικες και 2 κινεζικες αλλα τζιφος.
Καταφερα να ερθω σε επικοινωνια με ενα Moderator στο en.miui.com αλλα ακομα περιμενω νεα του.
Υπαρχει καποιου ειδους service η αντιπροσωπος εδω να στειλω το κιν.;
Καμια ιδεα για το τι αλλο να δοκιμασω? -
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H m@devill έγραψε:
Για να ξεκλειδώσω το κινητο πρεπει να βαλω developer και οχι stable
εχω βαλει stable 7.1.6 Το developer το περναω μεσα απο την συσκευη η απο το flash tool
Η αιτηση εγκριθηκε αλλα μου ξαναζηταει να κανω παλι αιτηση
-
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
για πες ποια ρομ φορας. ειναι σιγουρα official ή multi?
-
Ο/H m@devill έγραψε:
για πες ποια ρομ φορας. ειναι σιγουρα official ή multi?
Edit by Miui_ArtΣταματήστε τα παιχνίδια με τα Quotes (Παραθέσεις), γιατί είναι η τελευταία φορά που τα διορθώνω !!!! -
Ο/H Anasos έγραψε:
Εγω προσπαθησα να περασω την DEV 6.1.14 η 6.1.18 τοτε μεσω TS TWRP και αφου τελειωσε η διαδικασια το κινητο μπηκε σε bootloop και κολλησε στην αρχικη MI εικονα.
Βάζοντας όμως προφανώς Αγγλοκινέζικη Developer, κατάφερες να κελιδώσεις την συσκευή σου.
Έχεις ακόμη TWRP recovery ? (πάτα Power + Volume UP σταθερά μέχρι να μπει).
Αν ναι, σύνδεσε την συσκευή σου στο PC όσο είσαι σε TWRP και κατέβασε και βάλε μέσα σε αυτήν την τελευταία ελληνική ROM.
Mετά δοκίμασε να την κάνεις Install από το TWRP. -
Ο/H m@devill έγραψε:
εχω βαλει Xiaomi.eu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H m@devill έγραψε:
-
Ο/H m@devill έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H m@devill έγραψε: