Έχω κάνει αίτηση για κωδικό από τις 27/03 και δεν έχουν στείλει μνμ ακόμα. Η αίτηση έγινε στα Αγγλικά, χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H greg_m έγραψε:
Έχω κάνει αίτηση για κωδικό από τις 27/03 και δεν έχουν στείλει μνμ ακόμα. Η αίτηση έγινε στα Αγγλικά, χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον;
Xiaomi rules!!!!!!
-
27/02 sorry
-
Ο/H greg_m έγραψε:
27/02 sorry
Xiaomi rules!!!!!!
-
Εγώ έχω περασμένη την Official Stable 7.1.18.0(LHOCNCL) θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία όπως αναφέρεται στο 1ο πόστ από το βήμα 1??
Η μπορώ να προχωρήσω κατευθείαν στη διαδικασία του ξεκλειδώματος από το βήμα 2 και μετά?Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Τελικα οντως ηθελε αλλο pc για το unlock.
Εχω μια απορια για οποιον ξερει. Πριν το unlock περασα μια stable multilanguage 7.2. (πολυ καλη rom χωρις κινεζικες εφαρμογες, με playstore και τα συναφη και χωρις να καταναλωνει πολυ ram). Μετα εκανα το unlock και το αφησα ετσι. Ξερει καποιος τι γινεται τωρα αν κρατησω αυτη τη rom? Θα ξανακλειδωσει ή θα μεινει unlocked και οποτε θελω να μπορω να περασω την ελληνικη?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε μνμ ότι η αίτηση μου για ξεκλείδωμα εγκρίθηκε. Έχουν στείλει link για να μπω με τον κωδικό μου και να το ξεκλειδωσω.
-
-
καλησπέρα σας,
έχω ένα πρόβλημα η κοπέλα μου πήρε το redmi note 3 απο το ενα κινεζομάγαζο αφου έχω κάνει όλοι την διαδικασία, έβγαλα την multilanguage και έβαλα την dev παω να μπω στο bootloader και τπτ πατάω volume down και power αλλα δεν με βάζει ώστε να ξεκλειδώσω το κιν να βάλω greek rom.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ -
Χμμμ εγώ παιδιά είχα account στην miui από προηγούμενο κινητό (Zopo zp980 με port miui rom) κι έτσι το account που έδωσα για ξεκλείδωμα ήταν αυτό και να επισημάνω ότι το όνομά μου όπως και τον λόγο τα έγραψα στα Αγγλικά(και όχι κινέζικα που λέτε). Όλα τα δέχτηκε μια χαρά και απλά μου είπε ότι μετά από 10 μέρες θα μου στείλουν unlock key. Θα γίνει δουλειά ή τζάμπα περιμένω;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
εγω παλι με το account μου εχω ξεκλειδωσει ηδη δυο τηλεφωνα. οποτε λογικα μπορειτε να κανετε αλλαξοκωλιες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα