Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Εγώ ξεκλείδωσα με τον κωδικό του ninjamoz γιατί μου ακύρωσαν την πρώτη φορά και άργησα να ξανακάνω.
    Το παιδί δεν το ξέρω καθόλου, μόνο το μικρό του όνομα ξέρω.
    Μετά από 2-3 μέρες μου ήρθε η έγκριση.
    Με τη δική μου την έγκριση δεν έχει ξεκλειδώσει κανένας. Όμως να, έχεις δίκιο. Το πήρα πίσω γιατί δεν μπορεί να παρακαλάς κάποιον για να τον βοηθήσεις.
  • Φίλε καλά κάνεις και προσφερεσε αλλα κανονικά είναι δουλειά της xiaomi να μας τακτοποιησει. Συγνώμη αν σε προσβαλα, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Εφόσον πάντως γίνεται με ίδιο κωδικό ξανά είναι μαγκιά απλά εγώ είμαι λίγο κατά. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ.
  • Ελπίζω αν σου τύχει να πνίγεσαι και σου πετάξει κάποιος σωσίβιο, να μην του πεις: "Άστο φίλε, θα περιμένω να έρθει το Λιμενικό να με σώσει, δική του δουλειά είναι".
  • Διαφήμιση
  • Να ρωτήσω κατι. Ήρθε το μήνυμα. Την dev της κινας δεν μορω να την βαλω γιατι με πεταει εξω από τον updater. εχω την 6.1.14 dev xiaomi.eu (εκανε μονο του ενημερωση όταν το πηρα). Με vol up και power bootloader πουθενα.. Τώρα τι κάνω;
  • Εγώ παντός δεν θα καθόμουν να το κοιτάω.... Θα έψαχνα οδηγό......

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ψ'αχνω αλλά έχω μπερδευτεί.. Έχει ilash, sptool όπως τα λετε αυτά... Στο 1s δεν ειχε τοσα χλαμπατσιμπαλα.. και φοβάμαι να το δοκιμασω με την υπαρον ρομ μην μπρικαρει και μετα αντε παλι από την αρχη.. Πάντως αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου πει. Ευχαριστώ.
  • Διαφήμιση
  • Αδελφέ επειδή έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με flash tool για μένα θα ήταν παιχνιδάκι να κάνουμε το οτιδήποτε με αυτό. Πιστεύω ότι πατάτα και να κάνεις διορθώνεται με flash tool αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου... Καλύτερα ας βρεις κάποιον οδηγό... Η να το πας σε κάποιον γνώστη του συγκεκριμένου κινητού..

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ο/H martzicadespell έγραψε:

Ψ'αχνω αλλά έχω μπερδευτεί.. Έχει ilash, sptool όπως τα λετε αυτά... Στο 1s δεν ειχε τοσα χλαμπατσιμπαλα.. και φοβάμαι να το δοκιμασω με την υπαρον ρομ μην μπρικαρει και μετα αντε παλι από την αρχη.. Πάντως αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου πει. Ευχαριστώ.
    νομιζω οι οδηγιες ειναι ξεκαθαρες. φλασαρεις κινεζικη dev και μετα ξεκλειδωνεις με το unlock tool.
    αλλα οπως και να εχει περιμενε την xiaomi καλυτερα :lol:
  • Αρχικά κόψτε τις εξυπνάδες κύριοι, δεν σας τιμά αυτό. Έκανε μια πρόταση, δεν ήθελα να την δεχτώ και όλα καλά. Ούτε πρόσβαλα κανέναν ούτε δημιούργησα κακό σε κάποιον νομίζω. Κατά δεύτερον αν δεν θέλετε να απαντήσετε σε κάποια δική μου ερώτηση, δεν σας ανάγκασε κανείς. Υποτίθεται ότι είμαστε όλοι μια παρέα. Δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανένα και δεν βρίσκω λόγο για την ειρωνεία σας.
  • Ο/H martzicadespell έγραψε:

Αρχικά κόψτε τις εξυπνάδες κύριοι, δεν σας τιμά αυτό. Έκανε μια πρόταση, δεν ήθελα να την δεχτώ και όλα καλά. Ούτε πρόσβαλα κανέναν ούτε δημιούργησα κακό σε κάποιον νομίζω. Κατά δεύτερον αν δεν θέλετε να απαντήσετε σε κάποια δική μου ερώτηση, δεν σας ανάγκασε κανείς. Υποτίθεται ότι είμαστε όλοι μια παρέα. Δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανένα και δεν βρίσκω λόγο για την ειρωνεία σας.
    πρωτα απο εσενα ειδα ειρωνια στο ποστ σου "μαντεψε ηρθε το λιμενικο..."
    οσο για την ερωτηση σου απαντησα οτι αν φλασαρεις την κινεζικη developer το κινητο σου θα ξεκλειδωσει οπως ξεκλειδωσαν ολων εδω που γραφουμε.
    ειναι απλα τα πραγματα.
    φλας με φλας τουλ στην κινεζικη/ξεκλειδωμα/εγκατασταση recovery/ εγκατασταση ελληνικη. προσεξε ομως και παλι η ελληνικη ειναι του ελληνικου λημενικου μη βγεις μετα και κραζεις του φορουμ
  • Διαφήμιση
  • Ο/H ninjamoz έγραψε:

πρωτα απο εσενα ειδα ειρωνια στο ποστ σου "μαντεψε ηρθε το λιμενικο..."
    είσαι άδικος φίλε μου αλλά δεν πειράζει.. εγώ πλάκα έκανα.. Τέλος πάντως και επίσης δεν έκραξα κανέναν.

Το πρόβλημα μου ήταν στο πως θα βάλω την κινέζικη. Βρήκα τον οδηγό σου όμως και μαλλον θα δοκιμσω αυτό. Το μηνυμα για το unlock ήρθε κανονικά;