Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Για δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το Allow mock location και ξαναπροσπάθησε.περιεργο που δεν έχει oem unlock. Θυμησε μου πιο κινητό εχεις
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
-
Αχα..τότε φίλε μου ακολουθεις αυτόν εδώ τον οδηγό και σε λίγο θα είσαι ξεκλειδωτος.
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
Εσύ εννοείται ξεκινας από το βημα 6 και μετά
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
Ωραία, θα το προσπαθήσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά.
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Αχα..τότε φίλε μου ακολουθεις αυτόν εδώ τον οδηγό και σε λίγο θα είσαι ξεκλειδωτος.
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
Εσύ εννοείται ξεκινας από το βημα 6 και μετά
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Όταν εκτελώ από το βήμα 6 και μετά, όπως μου είπατε, βγάζει FAILED (remote: Token verification failed, reboot the device). -
Γειά σας,ειναι τόσο απαραίτητο να ξεκλειδωσουμε τον bootloader?
Εμενα,μου ηρθε το κινητο του περασα twrp και μετα την ελληνικη ρομ κατευθείαν και δεν εχω κανενα προβλημα.
Πρέπει να το κάνω?θα εχω πρόβλημα στο μέλλον αν δεν...? -
Καλησπέρα @gheorghe32, για πιο ακριβώς κινητό μιλάς (μοντέλο)?
Αν πέρασες twrp και Ελληνική τότε το κινητό ήρθε ξεκλείδωτο. Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορείς να περάσεις twrp ούτε κάποια άλλη custom rom. -
-
Αν δεν κάνω λάθος τα Redmi Note 2 έρχονται όλα με ξεκλείδωτο bootloader. Αν πάρεις καινούριο μοντέλο θα είναι σίγουρα κλειδωμένο και δεν θα μπορείς να περάσεις όπως γράφω custom recovery και rom..Τσέκαρε και το λινκ στην υπογραφή μου για πρώτο βήμα και τσέκαρε τον bootloader. Θα είναι σίγουρα ξεκλείδωτος!
-
Καταλαβα,
Προέρχομαι απο Samsung που δεν χρειαζοταν να κανεις τπτ για να περασεις ρομς...θα δω αν ειναι κλειδωμένος ο bootloader με τον οδηγο που υπαρχει*
Ευχαριστώ!! -
Το RN2 ήταν και το τελευταίο τηλ με ξεκλείδωτο bootloader. Μετά από αυτό αποφάσισε η xiaomi να μας κάνει την ζωή μας δύσκολη.. Xexe
Αλλά ευτυχώς που υπάρχει το παρεακη εδώ και τα δύσκολα έγιναν εύκολα
"Το μόνο που με στεναχωρη είναι ότι δεν μπόρεσα να παραβρεθω στην πρώτη συνάντηση της Αθήνας. Εύχομαι του χρόνου να τα καταφέρω "
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα