Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
ή 6.6.23 είναι miui 8 και δεν ξέρουμε πως συμπεριφέρεται με το unlock tool
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ακολούθα αυτόν τον οδηγό να περάσεις μια official dev και μετά θα ξεκλειδώσεις αμέσως!
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
-
@alani-jm τις εντολές για την μόνιμη απενεργοποίηση και δέχεται κομπλέ και γράφει ότι ολοκληρώνονται ή σου δίνει κάποιο έρρορ?
-
Λοιπον όταν εγραψα την απαντηση μετα κοιταξα το νημα στις υπογραφες,εκανα disable security boot και δοκιμασα την προσωρινη μεθοδο.Τιποτα κατω δεξια,απελπιστικα.Μην απελπίζεστε,η μονιμη μέθοδος λειτουργει σε windows 10pro
-
Στην προσωρινή μέθοδος παίζει να μην βγάζει λόγκο κάτω δεξιά. Αλλά επειδή θέλω να είμαι σίγουρος εγώ γιατί μιλάμε για brick τηλεφώνου αν δεν έχει γίνει σωστά προχωράω πάντα με την μόνιμη λύση που βγάζει το Test mode και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!
-
Ο/H alani-jm έγραψε:
Σε windows 10 αρνειτε πεισματικα να βγαλει κατω δεξια το test mode και με τις 2 μεθόδους.Τι στο καλο?Μονο σε εμενα?Το συστημα είναι Χ64
Άκρη δεν βρήκα με οποιοδήποτε τρόπο.
Κατέφυγα στην κλασσική λύση Win 7 και βρήκα την υγειά μου.
Ο άνθρωπος που ΞΕΡΕΙ, Bodai, έχει προτείνει επανειλημμένα τα 7αρια σαν τα καλύτερα για τις δουλειές μας εδώ. -
Ο/H alani-jm έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ακολούθα αυτόν τον οδηγό να περάσεις μια official dev και μετά θα ξεκλειδώσεις αμέσως!
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Υ.Γ. Εχω windows 10 home.mi8 -
Μια χαρά. Οπότε προχωράς κομπλέ!
-
Να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος παιδια .Την 6.6.23 πιο απο τα 2 κατεβαζω για να βαλω στο τηλέφωνο την .zip ετσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα