ρε παιδια συγνωμη για το αν εχει ξαναπεσει η ερωτηση... Εκανα αιτηση απο τον λογαριασμο για ξεκλειδωμα μου με τη γνωστη διαδικασια...μου ηρθε μηνυμα στο κινητο με τον κωδικο , να περιμενω...αλλα εδω και 18 μερες (μολις μου ηρθε το κανουριο κινητο) δεν εχει ερθει τιποτα. Στο λογαριασμο θα ερθει η εγκριση? στο μαιλ? στο κινητο σαν sms? πως θα καταλαβω οτι εγκριθηκε για να ξεκινησω τη διαδικασια? σας ευχαριστω πολυ
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@EYPALINOS, αν έχεις wind δεν θα σου έρθει ποτέ η έγκριση από την xiaomi
Επίσης, αν η συσκευή σου είναι το Redmi Note 2 που έχεις στο προφίλ σου, δεν έχει κλειδωμένο bootloader.
Αν δεν είναι το Redmi Note 2, τότε απλά δοκίμασε να ξεκλειδώσεις την συσκευή που θες με τον λογαριασμό που έκανες αίτηση για unlock -
το καινουριο ειναι to redminote 3 pro νκαι ειδα οτι ειναι κλειδωμενη. Αλλα μεχρις στιγμης χρησιμοποιω το 2 μεχρι να καταφερω το καινουριο. wind εχω... αλλα πως θα ξερω οτι ηρθε η εγκριση... στο λογαριασμο μου της χιαομι μπηκα αλλα δεν ξερω πως το βλεπω
ευχαριστω. -
Στην wind ΔΕΝ έρχεται το τελικό μήνυμα έγκρισης της αίτησης.
Δοκίμασε να κάνεις unlock, αν έχει εγκριθεί η αίτηση θα ξεκλειδώσεις αμέσως -
@EYPALINOS αν μπεις στην σελίδα en.miui.com/unlock και σε αφήνει να κατεβάσεις το unlock tool τότε σημαίνει ότι έχει εγκριθεί η αίτηση!
-
δε μου εχει ερθει ακομα αλλα με αφησε να κατεβασω το miflashunlock_1.10317.1 zip. απο το λογαριασμο μου. είμαστε οκ δηλαδη? εχει ξεκλειδωθει?
-
@EYPALINOS Ναι φίλε μου αυτό σημαίνει οτι ο λογαριασμός σου έχει την έγκριση για ξεκλείδωμα μιας Xiaomi συσκευής. Οπότε είσαι έτοιμος με το που έρθει να κάνεις ξεκλείδωμα (εαν έχει έρθει με official rom) και μετά εγκατάσταση της ελληνικής!
-
λοιπον αρχισαν οι πρωτες αποριες....για το redminote 3 pro μου... Καταρχην εχω την miui global 7.2 stable 7.2.13 00 (lhoccncl) εκδοση και το ειχα παρει απο gearbest . Προσπαθησα να περασω την chnese development απο τον...χιουμοριστικο οδηγο ενος μελους προσεκτικοτατα για να το ξεκλειδωσω μετα και να περασω τν εληηνικη και εμεινα με το κουμπι του vol- πατημενο στο χερι για 3 λεπτα περιμενοντας να εμφανιστουν κοκκινες και κιτρινες μπαρες αλλα εις ματην .... Μηπως υπάρχει άλλος τρόπος να περαστει η συγκεκριμενη ρομ? και ενω το αποσυνδεσα τωρα μου γραφει το κινητο sign in error for 1590541468 και cant activate sim... τι σημαινει αυτο? τι κανω τωρα? Το διελυσα ακομα δεν το πηρα? Ευχαριστω όποιον κανει τον κοπο να μου απαντησει
-
@EYPALINOS το redmi note 3 πήρες ή το PRO? Ο οδηγός για το PRO δεν έχει κίτρινες κόκκινες και μπλε μπάρες. Μήπως ακολούθησες λάθος οδηγό?? Αν πας στο about γράφει hex-core ή octa-core??
Αυτός είναι ο οδηγός για το PRO -> Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) -
το προ εχω παρει...αλλα απο το λιγο διαβασμα . καταλαβα οτι ...2)τσεκαρουμε αν ειναι κλειδωμενο 2) περναμε την chinese official development 3) to κξεκλειδωνουμε 4) περναμε την ελληνικη ... Κατάλαβα λάθος? εγω νομιζα οτι ο τρώπος ξεκλειδωματος ειναι κοινος για τα xiaomi
-
α σορυ kai ειναι hexacore
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-