Ποσες ώρες να μείνω σε νετ καφε... Μα και με την κινεζικη dev στα αγγλικά δεν θα έχω σημαντικό πρόβλημα... Το θέμα είναι αν γίνεται χωρίς υπολογιστή παρά μόνο για το ξεκλειδωμα περναω και την ελληνική!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Γεια σας και απο εμενα. παρακαλω πολυ μια βοηθεια. κανω ολη τη διαδικασια και οταν παταω unlock στο 55% μου βγαζει μυνημα οτι ο κωδικος ειναι διαφορετικος απο οτι αυτος στη συσκευη ενω ειναι ο ιδιος. αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Ευχαριστω
-
-
γεια σας, ξεκινησα την διαδικασια ξεκλειδωματος και ειμαι στο σημειο που λεει ''unlocked succesfully'' και απο κατω λεει ''reboot phone''. ti na κανω ?
-
Ε reboot!!
Βουρ για Ελληνική τώρα!
-
εκανα και ''reboot''.. τωρα τελιωσα με το ξεκλειδωμα ??
ακολουθω μονο τον οδηγο για εκγατασταση ελληνικης ρομ? -
-
πολυ σπαστικο κινητο ειναι τελικα... προσπαθω εδω και 4 ωρες να το ξεκλειδωσω με ολους τους τροπους που γραφετε.. εκανα και αυτο με τη συνδεση με νουμερο κινητου αλλα τιποτα.. εχω περασει τη DEV ROM στη συσκευη και οταν παει να κανει αναβαθμιση μου λεει μετα CANT VERIFY UPDATE. Οταν παω να το κανω unlock με ο προγραμμα MIFLASHunlock moz βγαζει οτι δεν μπορουσε να κανει verify account και οτι ειναι διαφορετικοι οι λογαριασμοι και σταματαει στο 50%... τι αλλο να κανω;; να το πεταξω το κινητο η να το βαλω στο ebay?? εχουν σπασει τα νευρα μου
-
#Michalisgr, Ποια ρομ έχεις μέσα αυτήν την στιγμή ? Ανέβασε μία φώτο το "Σχετικά με το τηλέφωνο" και δες εάν υπάρχει σαν επιλογή στις γλώσσες και η ελληνική
-
ελληνικα δεν εχει
-
Me Global stable δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader και αρκετές φορές δεν μπορείς να πας μέσα από το update σε official china.
Ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό να βάλεις official china developer ώστε μετά να κάνεις unlock bootloader
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγράφεται ο οδηγός λόγω λανθασμένου λινκ ().
-
αυτο ομως ειναι για ΜΤΚ cpu??? unlock θα κανω μετα με το προγραμμα το miflash unlock οπως δηλαδη προσπαθουσα;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα