εχω και εγω αν οχι το ιδιο παρομοιο προβληματακι εχω το redmi note 3 χθες μου ηρθε το sms οτι πηρα permissions για unlock και ακολουθω το guide να κανω unlock το bootloader αλλα οταν παω απο τον updater να κανω το update (Βημα 1) μου βγαζει "Cant verify update// Couldnt verify update Package" (στον updater leei MIUI 7.2.5.0.0|Stable)
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Είναι unofficial η ρομ που έχει τώρα το κινητό οπότε πρέπει να περάσεις μια official πρώτα μέσω του Mi PC Suite ή του MiFlash!!
-
πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα το bootloader και μετα την dev ή μολις ερθει το μηνυμα σε αφηνει να περασεις αλλη ρομ με το mi pc suite?
Γιατι και μενα δεν με αφηνει να την αλλαξω. Σε μενα δεν ηρθε ομως ακομα μηνυμα δεν ξερω....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkStable Rom 7.5.2.0 τώρα αλλά δοκιμάζω τα πάντα....
-
στο Mi PC Suite λεει οτι you need to update your device to use mi pc suite update your device before connection. Να φανταστω οτι πρεπει να το κανω update απο με το Mi Flash? που το κατεβαζω απο εδω? MIUI ROM Flashing Tool All Versions .exe 28 MB | Xiaomi Tips (sorry ειμαι 100% ΑΣΧΕΤΟΣ Πριν ειχα ενα νοκια ξεχασμενο απο τον θεο)
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ποιο είναι το ακριβές έρρορ που σου βγάζει? Κάτι ίσως κάνεις λάθος γιατί είναι κατά 95% σίγουρος ότι ξεκλειδώνει με stable το Mi5! Έχεις πάει στο i.mi.com να κάνεις σύνδεση και find my phone και να δοκιμάσεις πάλι μετά?
-
Τρέχεις το MiUnlock Tool ως διαχειριστής? Δες ότι το νούμερο του Mi Account είναι το ίδιο και στο κινητό και στο mi unlock αυτό που σου εμφανίζει! Αν θες βάλε μία εικόνα και δω με τα δύο αυτα!
Σου βγάζει να κάνεις update την ρομ? Αν ναι κάνε το update και βάλε την τελευταία! -
το διπλοτσεκαρα. ειναι το ιδιο account και στο κινητο και στο λογαριασμο μου. update δεν μου βγαζει πια να κανω πουθενα. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. το mi pc suite Μου λεει οτι εχω παλια ρομ και να κανω update για να το χρησιμοποιησω, αυτο το εχω διαβασει και εδω οτι ειναι bug του pc suite.
-
Τότε ακολούθα τον παρακάτω οδηγό να περάσεις dev rom και δοκίμασε πάλι!!
UNBRICK MI5 with LOCKED BL beyond MIUI v7.3 -
-
ειναι λιγο τρελα η φαση. στο guide που μου εστειλες lallas δεν μου βγαζει τιποτα πατωντας το shift. βγαζει απλα ενα error. οσο για αυτα που ειπε ο amigagr τα τσεκαρα ολα ενα ενα. πειτε μου λιγο, στο device manager Πως πρεπει να ειναι η συσκευη? επισης ολα γινονται τωρα σε αλλο υπολογιστη. ξανα δηλαδη απο την αρχη ολα!
-
Έβαλες δηλαδή το Κινέζικο mi pc suite και δεν δουλεύει?
-
ναι, ακριβως οτι λεει το guide σε αλλο pc. καθαρο απο τους πειραματισμους μου τις τελευταιες μερες. μου γραφει να μπω σε fastboot , οχι οτι ξερω κινεζικα αλλα βλεπω το συνδιασμο των πληκτρων και το fastboot που γραφει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα