Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Βήμα 1:
α) Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
β) Αν δουλέψει το βήμα α τότε θα σου περάσει στο κινητό την China Stable Official rom. Οπότε για να μπορέσεις να ξεκλειδώσει στο βήμα 2 πρέπει να περάσεις την dev rom. Οπότε κατεβάζεις την dev rom από αυτό εδώ το λινκ και το περνάς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα στο spoiler:
Αν τώρα δεν σου δουλέψει ο παραπάνω τρόπος πας με τον παρακάτω που δουλεύει 100% απλά θέλει πολύ προσοχή και όχι βιαστικά πράγματα:
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2
Βήμα 2:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Βήμα 3:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) -
Εχω περασει αυτη "miui_HMNote3Pro_6.7.21_f68ed679d7_5.1.zip" μεσω updater και ψαχνω καποια αλλη να ειναι λειτουργικο το κινητο μεχρι να γινει δεκτη η αιτηση.Που να κατεβασω μια Global Stable με καταληξη zip ?
-
Δεν νομίζω να περάσει η ζιπ έκδοση της global έτσι εύκολα. Για να την περάσεις πρέπει να ακολουθήσεις τον δεύτερο οδηγό που έχω βάλει από το βήμα 1 και να περάσεις την global stable tgz και μετά αν θες με zip την global dev!!
Αν θες να δοκιμάσεις πάντως από το λινκ που δίνω παραπάνω στο βήμα β πας στην κατηγορία Redmi Note 3 Qualcomm Global -
οκ θα το ψαξω ευχαριστω!
-
Λοιπον περασα τη stable zip.ολα καλα στο σεταρισμα στο mi account μου εβγαλε απο κατω ενα unlock code 12 ψηφιο.αυτο σημανει οτι εγινε δεκτο το αιτημα?περναω την dev και προχωραω για ξεκλειδωμα?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2
Βήμα 2:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Βήμα 3:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Ευψαριστώ πολύ!!! -
@zodiac84 εδώ είσαι μέχρι να βάλεις Ελληνική -> Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
@ghost4047 βάλε μια εικόνα για να καταλάβουμε ακριβώς τι είναι αυτός ο κωδικός! Για να δεις αν έχεις έγκριση μπαίνεις στο en.miui.com/unlock πατάς επάνω στο unlock και αν σε αφήνει να κατεβάσεις το εργαλείο τότε έχεις έγκριση! -
-
Α το ξέχασα αυτό. Ναι μπορείς να την επαναφέρεις αν θες! Εγώ στο δικό μου πάντως την έχω μόνιμα απενεργοποιημένη δεν επειρεάζει κάπου!!
-
αυτο μου βγαζει κατω ενα 12ψηφιο και λεει unlock number
-
Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό! Δοκίμασε αυτό που σου είπα και θα ξέρεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα