Τελικά Μιχάλη το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχες κωδικό ξεκλειδώματος ??Ο/H michalis1991 έγραψε:
χααχαχαχχααχαα παιδια καταφερα και ξεκλειδωσα επιτελους... τοσο απλο ηταν και ταλαιπωρηθηκαμε
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπερα, μολις μου ηρθε και εμενα χτες το βραδυ η εγκιρση (approval) για να ξεκλειδωσω το κινητο και θα ξεκινησω την διαδικασια τωρα και θα σας ενημερωσω σχετικα !!!
-
-
Ήτοι: προσοχή μην τυχόν πραγματοποιηθεί σύνδεση στον mi account στο κινητό με διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου (+3069.....) είτε με διαφορετικό email απ' ότι στον υπολογιστή...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H michalis1991 έγραψε:
πηρα εγκριση απλα εχουν μπλεχτει αλλοι αριθμοι κινητων στο ιδιο λογαριασμο
-
Καλημερα σε ολους,
Αγορασα μεταχειρισμενο Xiaomi Mi5 για το λογο οτι ειναι δικαρτο και εχει δυνατοτητα Dual standby 4G/3G το οποιο το χρειαζομαι μιας και στο σπιτι μου εχω μονο σημα 3G μεσω συσκευης "Τελειο Σημα" της Cosmote και για να μην εχω δυο κινητα.
Το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση αλλα απο οτι προκυπτει απο το ψαξιμο που εκανα, εχει πειραγμενη rom, μάλλον απο τον κινεζο προμηθευτη. Τα στοιχεια της rom ειναι MIUI Global 7.3 | Stable 7.3.4.0.0 (MAACNDD) και εχει την ελληνικη γλωσσα και μερικες ευρωπαικες. Στις Ρυθμισεις στην τοπικη ρυθμιση αναφερει " Συστημα Κινα" και δεν υπαρχει η Ελλαδα ουτε καμμια ευρωπαικη, αναμεσα στις χωρες που αναφερει.
Σε μερικα ξενα site αναφερουν οτι αυτη η εκδοση ειναι κινεζικη και πειραγμενη και δεν ειναι official. Εκανα τη δοκιμη για το bootloader και ειναι κλειδωμενο. Εκανα επισης αιτημα για ξεκλειδωμα (δεν ξερω αν επρεπε να κανω) και πρεπει να περιμενω απαντηση. Σημειωνω οτι οταν προσπαθησα να κανω update δεν μπορει να γινει ουτε επισης να συνδεθω με το MiPCSuite.
Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με MIUI προερχομενος απο Samsung S3 stock, και οσο περισσοτερο διαβαζω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι, παρακαλω για τη βοηθεια σας για το τι πρεπει να κανω και πως να ξεκινησω.
Ευχαριστω πολυ για οποια βοηθεια
Νικος -
Στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος έχει τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα του bootloader.
Κατέβασε μια China developer εδω: MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Μετά ακολούθησε τις οδηγίες για να περάσεις την Ελληνική rom:
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)
Καλή επιτυχία...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα και από εμένα.
Κάτοχος redmi 3 pro (sd) και δεν μπορώ με τίποτα να ξεκλειδώσω bootloader!!!
Εννοείτε ότι έχω πάρει έγκριση, έχω βάλει drivers, και μου βγάζει μήνυμα ότι το account στην συσκευή και τον η/υ είναι διαφορετικό γκρρρρρρρρρ, ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Επίσης δεν με αφήνει να περάσω την Κινέζικη ρομ μέσω του updater (έχω την 7.2.13.00 global stable) μου βγάζει μήνυμα could not verify!!!
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, πλιζ χελπ
Παίζει ρόλο που θα πετάξω την ρομ μέσα στο κινητό?
Το κινητό αν παίζει ρόλο είναι αγορασμένο από everbyuing... -
Ο/H kabamaru2372 έγραψε:
Εννοείτε ότι έχω πάρει έγκριση, έχω βάλει drivers, και μου βγάζει μήνυμα ότι το account στην συσκευή και τον η/υ είναι διαφορετικό γκρρρρρρρρρ, ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Επίσης δεν με αφήνει να περάσω την Κινέζικη ρομ μέσω του updater (έχω την 7.2.13.00 global stable) μου βγάζει μήνυμα could not verify!!!
Δοκίμασε με miflash ή με mipcsuite -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H kabamaru2372 έγραψε:
τι εννοείς με mipcsuite? τι ακριβώς να κάνω? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα