Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Μετά το wipe data μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μετά το wipe data μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις..
    Δλδ άν κατάλαβα καλά, ξεκινάω τον οδηγό κατεβάζοντας σύμφωνα με τα βήματα ελληνική GTV rom, βάζω twrp και μόλις τελειώσω όλα τα βήματα κάνω wipe data και περνάω τη stable της αρεσκείας μου;

Γιώργο συγγνώμη και πάλι, η όλη διαδικασία μου είναι άγνωστη (άρα πολύ ''κινέζικη'' :) ) και γι'αυτό ρωτάω σχολαστικά πράγματα απλά μεν για σας, δύσκολα δε για μένα.
  • Βάζεις την ρομ στο κινητό.
    Κάνεις φλας το twrp , μπαίνεις σε αυτό
    κάνεις τα wipe Και μετά install την Ελληνική.

• Διαφήμιση
  • Μην ξεχάσεις να περάσεις την rom της αρεσκείας σου στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου χωρίς extract ή unzip απλά όπως την κατέβασες.
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Βάζεις την ρομ στο κινητό.
    Κάνεις φλας το twrp , μπαίνεις σε αυτό
    κάνεις τα wipe Και μετά install την Ελληνική.

Ο/H kostasrose έγραψε:

Μην ξεχάσεις να περάσεις την rom της αρεσκείας σου στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου χωρίς extract ή unzip απλά όπως την κατέβασες.
    Ο.κ. μάγκες μου, ευχαριστώ και τους δυο σας... ;)
  • Ο/H simi έγραψε:

Eκανα FR αλλά και πάλι το γ...... δεν ξεμπλόκαρε.
    Μου έσπασε τα νεύρα με το πληκτρολόγιο μέχρι να μπορέσω να γράψω το mi account, όλα χάθηκαν και όπως γίνεται ως συνήθως play store δεν υπάρχει. Αφού μπήκα σε fastboot mode να ξαναδοκιμάσω ξανά και πάλι τα ίδια (όταν φτασει στο 50% βγαζει μνμ ότι δεν αναγνωρίζει τη συσκεθή) λέω να το συνδέσω αφου το άνοιξα στο mipcsuite. Δεν συνδέεται γιατί το εμποδίζει ο assistant αλλά όταν πάω να το βρω φαίνεται κανονικά και έχω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη. Χριστος και Παναγια.

Υ.Γ. Ποιος είναι ο unofficial τρόπος για να πλασάρω την ελληνική γιατί δεν ξεμπλοκάρει(με τον επίσημο τρόπο) με τίποτα μου φαίνεται

Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c

Εδώ είσαι!
    Xiaomi Mi 6 (6/64)
  • 3. κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων εδω,γραφουμε fastboot devices

Πως γίνεται αυτό??? Δεν καταλαβαίνω. Ξέρω να πάω γραμμή εντολών αλλά κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και πας στη γραμμη εντολών c:\fastboot

Kαμία βοήθεια??? Ευχαριστώ
  • Διαφήμιση
  • Ο/H simi έγραψε:

Είσαι μέσα στο φάκελο και βλέπεις τα 4 αρχεία και σε ένα κενό σημείο ενώ κρατάς το shift κάνεις δεξί κλικ και άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ..
    Μπορείς να ανοίξεις κ αλλιώς..

• Ο/H simi έγραψε:

3. κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων εδω,γραφουμε fastboot devices

Πως γίνεται αυτό??? Δεν καταλαβαίνω. Ξέρω να πάω γραμμή εντολών αλλά κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και πας στη γραμμη εντολών c:\fastboot

Δοκίμασε αλλιώς:

-Πήγαινε το κέρσορα επάνω στο φάκελλο Adb
    -Πάτα το shift και κάνε δεξί κλικ
    -Απο το μενού που θα βγει, επέλεξε "ανοιγμα παραθύρου εντολών εδω"
    (δες τη φωτο απο κάτω)

• Ή ....... πληκτρολογούμε στην διεύθυνση cmd και enter..

• geoanto555,caesar
    Eυχαριστώ πολύ. Είσασταν αναλυτικότατοι. Σκάλωσα στο ότι στην εικόνα που εμφανίζει στον οδηγό δείχνει c:\fastboot και όχι c:\adb.
    Θα περιμένω μερικές ημέρες ακόμα μήπως και ξεκλειδώσει με τον επίσημο τρόπο (από ότι διάβασα ίσως χρειαστεί να περιμένω 5-7 ημέρες για να ενημερωθούν οι servers της Χιαομι-κάνω δοκιμές κάθε ημέρα) και μετά θα κάνω την διαδικασία. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι η συσκευή θα μπρικάρει έαν το κάνω.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H simi έγραψε:

Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι η συσκευή θα μπρικάρει έαν το κάνω.
    Γιατί τόσο σιγουριά??
    Από μικρός ήσουν μαστροχαλαστής; :modo: