ευχαριστω !!!!!
xiaomi redmi note 4
Xiaomi_Redmi_Note_4

Xiaomi_Redmi_Note_4
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤώρα είσαι έτοιμος να ξεκλειδώσεις με την συγκεκριμένη ρομ....Ο/H tsouperman έγραψε:
Τώρα συνεχίζω κανονικά από το δεύτερο βήμα αυτού του οδηγού
Ο/H vavis έγραψε:
Τελικα ο επιμενων ( και ο εχων την βοηθεια σας ) ελλη-νικα ..!!!
Χαρη της βοηθειας των παιδιων του φορουμ μας ειχα αισιο τελος μετα απο 4 νυχτες αυπνιας, και καταφερα να ξεκλειδωσω με Miflach και να βαλω την σταθερη ελληνικη εκδοση ... !!!!
Χιλια ευχαριστω στα παιδια που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου
takisfrag ,
geoanto555 ,
NasDriver ,
lallasgr .
και ιδιαιτερα.... ευχαριστω πολυ , τον φιλο
ianpan24 ο οποιος ξενυχτησε μαζι μου για να με καθοδηγησει και τελικα να εχουμε το αισιο αποτελεσμα !!!!
Ειμαι περηφανος που ειμαι μελος αυτης της παρεας !
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω δεν το ξερα ότι αν ξενυχτήσεις 4 βράδια ξεκλειδώνει κ μπαίνει κ η Ελληνική έκδοση, δε μου το είπε κανένας κερατάς κ παιδευόμουν τζάμπα, προσπαθούσα μέρα να το κάνω κ γι αυτό δεν έπιανε...
Το ακουμπάς κάπου συγκεκριμένα ή όπου κ να το χεις, το θαύμα πραγματοποιείται από μόνο του??![]()
Κ αν σε συνοδέψει και άλλο μέλος του forum στην ολονυχτία, έχουμε το αίσιο αποτέλεσμα με λιγότερο κόπο??![]()
Τι λες....![]()
(συγχαρητήρια πάντως που τα κατάφερες)
μα δεν υπαρχει κανενας κερατας εδω μεσα, γι'αυτο δεν το εμαθες εγκαιραΟ/H demakhs έγραψε:
Εγω δεν το ξερα ότι αν ξενυχτήσεις 4 βράδια ξεκλειδώνει κ μπαίνει κ η Ελληνική έκδοση, δε μου το είπε κανένας κερατάς κ παιδευόμουν τζάμπα, προσπαθούσα μέρα να το κάνω κ γι αυτό δεν έπιανε...
Παιδιά εγώ που έχω το Redmi Pro και δεν βρίσκω στις παραπάνω roms το μοντέλο του κινητού μου, τι να κάνω;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.