Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Όπως σου λέει και ο Γιώργος ο φάκελος πρέπει να είναι στο C:\ και όχι στην επιφάνεια εργασίας
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μηπως να πας τον φάκελο στον C? Αλλιώς ενώ είσαι μέσα στον φάκελο γράψε πάνω στην διεύθυνση του cmd κ enter
-
-
Τι εννοείς μου ξέφυγε απ' τον οδηγό; Ακολουθώ τον οδηγό βήμα βήμα και το βάζω χειροκίνητα με vol - & power.
Απλά όταν το συνδέω στον υπολογιστή και γράφω την εντολή "fastboot devices" και παατάω εντερ δεν μου εμφανίζει τίποτα και απλά ο κέρσορας πάει στην απο κάτω γραμμή. Το ξαναγράφω και τα ίδια. Έτσι μετά από μερικά δευτερόλεπτα το τηλέφωνο κάνει από μόνο του επανεκκίνηση... -
Το προηγούμενο σου ξέφυγε με το ADB φάκελο...
Έχεις βάλει drivers?Μήπως έχεις windows 10?
Στην ανάγκη δοκίμασε και αυτό..
......drivers....... -
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
κατεβαζοντας την νεα rom μπορω να την περασω αμεσως ... ή θα παω σε καποιον οδηγο?
Η κάθε συσκευή έχει οδηγό.. -
τι πρόβλημα αυτοί οι Drivers.
Ας δει κ εδώ:
Tasef11: How To Fix Mobile Phone Not Detected In PC Or NotebookΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
κατεβαζοντας την νεα rom μπορω να την περασω αμεσως ... ή θα παω σε καποιον οδηγο?
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το προηγούμενο σου ξέφυγε με το ADB φάκελο...
Έχεις βάλει drivers?Μήπως έχεις windows 10?
Στην ανάγκη δοκίμασε και αυτό..
......drivers.......
Το κακό είναι ότι έκανα πάλι τη διαδικασία αλλά τίποτα. Πρέπει πρώτα να κατεβάσω κάποιους drivers; Είδα το βίντεο που έχει ο σύνδεσμος που μου έδωσες. Αυτό πρέπει να κάνω; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα