Άρα παραμένω με την stable μέχρι να πάρω το οκ από xiaomi και προχωράω μ αυτή, αλλιώς να ψάξω για κινέζικη dev?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@nikhtas
Κατέβασες την ρομ και μέσα από τον update έγινε αυτό που περιγράφεις?
Πρώτο και ποιο σημαντικό ακολούθησε αυτόν τον οδηγό Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
μετά πέρασε τους drivers σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DRIVERS
δοκίμασε αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) -
Ναι κατέβασα και μέσα απ τον updater
-
Ο/H nikhtas έγραψε:
Ναι κατέβασα και μέσα απ τον updater
-
Εγώ το θέμα που έχω είναι πως έβαλα official rom με τις οδηγίες απο το forum και κλείδωσε ο bootloader πήρα το OK απο την Xiaomi για να κάνω το ξεκλείδωμα και στην προσπάθεια μου να περάσω την developer rom μου βγάζει το μήνυμα can't verify update.
Δοκίμασα με τις rom απο xiaomi:
Developer Version: 6.9.29 (MIUI8) China
Developer Version: 6.9.29 (MIUI8) Global
Stable Version: V8.0.2.0.LHOMIDG (MIUI8) (η xiaomi γραφει: (If you're using Redmi Note 3 Qualcomm version or Mi 5, you can unlock on MIUI Global Stable ROM)
Τώρα το τηλέφωνο έχει την : 8.0.1.0 Stable -
Κατέβασε την 6.8.18, αντίστοιχη με αυτή που έχεις Global or China
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
-
@nikhtas
Φυσιολογικά θα έχεις ξεκλειδώσεις εδώ ο οδηγός πως θα περάσεις TWRP TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
και εδώ ο οδηγός πως θα περάσεις την Ελληνική rom Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κατέβασε την 6.8.18, αντίστοιχη με αυτή που έχεις Global or China
Θα δοκιμάσω το βράδυ και θα επανέλθω... -
Για προσπάθεια αναβάθμισης μέσα από τον updater δεν κατεβάζεις fastboot rom, κατεβάζεις την recovery rom
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα