Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ελπίζω να μην το κάψεις άλλη φορά....![]()
![]()
![]()
Εγω καηκα λιγο με τον τιτλο που εδωσε :p :p
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geoanto555 έγραψε:
Ελπίζω να μην το κάψεις άλλη φορά....![]()
![]()
![]()
Όλα πήγαν καλά!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι πέρασμα twrp και Ελληνική...Ο/H perpetas έγραψε:
Και τώρα είμαι έτοιμος για flash την ελληνική dev;
Προσπαθώντας να κάνω ακριβώς το ίδιο στο Redmi note 3 pro του ανηψιού μου το μόνο που κατάφερα είναι να να ανάβει και να σβήνει το Mi και μετά τίποτα.Ο/H oyk152 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα στην παρέα σας.
Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια που δίνετε σε εμάς.
Nα σας πω εν συντομία το πρόβλημα μου.
Έχω Νote pro 3 με Official Global Stable 8.0.2.0 και κλειδωμένο bootloader.
Eχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα, έχω πάρει έγκριση και επίσης έχω λογαριασμό ΜΙ cloud/acount/ στο PC και στο κινητό με +30******.
Το κινητό ΔΕΝ κάνει official unlock με το πρόγραμμα (κολλάει στο 50%)
Το πρόβλημα είναι οτι βάζω την τελευταία Official DEV China miui_HMNote3Pro_6.9.29_cf71da20c0_6.0 (μπας και ξεκολλήσει το ΜiFlashUnlock) με zip αρχείο στο κινητο και δεν την περνάει ούτε με MiPCSuite ούτε με to Update app.
Αν κάποιος ξέρει και απαντήσει, θα με βοηθούσε πολύ μιας και δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω για να βάλω
Greek Official Custom ROM.
Μόλις ξεκλείδωσα, θα τα μελετήσω και προχωράω, ευχαριστώ για την βοήθεια.Ο/H spideman3 έγραψε:
@nikhtas
Φυσιολογικά θα έχεις ξεκλειδώσεις εδώ ο οδηγός πως θα περάσεις TWRP TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
και εδώ ο οδηγός πως θα περάσεις την Ελληνική rom Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.