αυτη ειναι
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H billgreg έγραψε:
αυτη ειναι
Σου έχει έρθει μύνημα που σου λέει you've been granted the permission to unlock κτλπ ; :confused: γιατί κανονικά αυτό στο λέει αν δεν έχεις πάρει έγκριση !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
κανονικοτατα Τάκη
-
Ο/H billgreg έγραψε:
κανονικοτατα Τάκη
Περίεργο αυτό και έχεις τσεκάρει προφανώς ότι είναι σωστά τα στοιχεία που βάζεις με τα στοιχεία της έγκρισης όπως και ότι δεν έχεις ξανά ξεκλειδώσει άλλη συσκευή εντός μήνα ; Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και απο άλλο browser
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H groovalos έγραψε:
Εάν δεν θες να μπρικάρεις το τηλέφωνο πρέπει πρώτα να φλασάρεις μία official China developer ή έστω και stable να ξεκλειδώσεις και μετά βάζεις ότι θέλεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@groovalos όχι φίλε μου δε γίνεται έτσι. Πρέπει να κάνεις τον οδηγό αλλαγης από unofficial σε official. Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H billgreg έγραψε:
αυτη ειναι
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@groovalos όχι φίλε μου δε γίνεται έτσι. Πρέπει να κάνεις τον οδηγό αλλαγης από unofficial σε official. Τσεκαρε στους οδηγούς της υπογραφής μου.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Γιατί είναι fake η rom και γιατί να πάει με τον οδηγό από την unofficial σε official?
Δεν πρόκειται για την MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.13 ??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί είναι fake η rom και γιατί να πάει με τον οδηγό από την unofficial σε official
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
You may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα