καλησπερα εχω ενα redmi 3 pro και δεν μπορω να περασω την developer china rom για να ξεκλειδωσω τον bootloader. οταν στο updater παει να διαβασει και να εγκαταστησει το πακετο της ρομ βγαζει ενα can't verify update.can't verify update package.μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?????????????? ευχαριστω προκαταβολικα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H georgepap έγραψε:
καλησπερα εχω ενα redmi 3 pro και δεν μπορω να περασω την developer china rom για να ξεκλειδωσω τον bootloader. οταν στο updater παει να διαβασει και να εγκαταστησει το πακετο της ρομ βγαζει ενα can't verify update.can't verify update package.μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?????????????? ευχαριστω προκαταβολικα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H georgepap έγραψε:
-
-
-
Redmi 3pro έχει τώρα τσεκάρει τον bootloader το παιδί
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Ο/H georgepap έγραψε:
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ναι το κατάλαβα γιατί όμως ;
Προσπαθήσαμε αρκετή ώρα αλλά δεν καταφέραμε τίποτα τελικά ,και έχω και την εντύπωση ότι δεν βλέπει και σωστά το τηλέφωνο το pc !! Aλλα το αφησαμε γιατί έπαιζε ο ΠΑΟΚ .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα