Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H mynam3 έγραψε:
Καλησπερα, δεν εχει την 800αρα.
Προσπαθησα και τους 3 τροπους για edl και με κανεναν δεν καταφερνω το παραμικρο, ουτε στο πισι το βλεπει.
You may think you can fly - but you better not try -
Όταν το αγοράσα επέλεξα την φθηνότερη έκδοση, για αυτό. Δεν με απασχολούσε και ιδιαίτερα η μπάντα
-
Τη φόρτιση είχε μέσα το κουτί;
Ευρωπαϊκό ή κινέζικο με αντάπτορα;You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H mynam3 έγραψε:
Όταν το αγοράσα επέλεξα την φθηνότερη έκδοση, για αυτό. Δεν με απασχολούσε και ιδιαίτερα η μπάντα
Ρίξε και ένα μέτρημα στο τηλέφωνο στο μάκρος είναι 150 ή 152 χιλιοστά !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σιδέρωσε κ μια θεμελίωση...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το καταφερα, τωρα κολλαω στο twrp. Θενξ για τον χρονο σας και για τις ηλιθιες ερωτησεις μου
-
Δεν υπάρχουν "ηλίθιες" ερωτήσεις, μόνο "ηλίθιες" απαντήσεις
-
-
Ο/H chris.t έγραψε:
θα κανω reset τον account μου και θα προσπαθησω μετα απο 3 εργασιμες γιατι ουτε την συσκευη μου μπορω να κανω find.
ευχαριστω προς το παρον καληνυχτα σε ολους.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου.
έφαγα όλο το σαββατοκύριακο προσπαθώντας να περάσω την developer rom της Κίνας και τίποτα !!!
Couldn't verify update package....Couldn't verify update package.......Couldn't verify update package.....
Ότι και να έχω κάνει....
Και είναι το πρώτο βήμα... φαντάσου να προχωρήσω !!! -
Ο/H MIKEMIKE έγραψε:
MIUI Global 8.0 stable 8.0.2.0.0(LAIMIDG)
Πρέπει να πας με fastboot rom...με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα