Ο/H Fixer έγραψε:
εννοειτε και θελω....1000 thanks προκαταβολικα...απλα πες μου τι αρχεια θες να κατεβασω για να ειναι πιο ευκολο για εσενα...αν θες καποια ρομ πχ.
Που είσαι βρε ;;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Fixer έγραψε:
εννοειτε και θελω....1000 thanks προκαταβολικα...απλα πες μου τι αρχεια θες να κατεβασω για να ειναι πιο ευκολο για εσενα...αν θες καποια ρομ πχ.
Ο/H Fixer έγραψε:
εδω ειμαι τι εκανα λαθος??????????????
μπηκα pm
Α εσύ είσαι ο ματάκιας που ψάχνουμε τελικά.Ο/H demakhs έγραψε:
ε εεεεε....που πάτε....![]()
εμείς δε θα πάρουμε μάτι???![]()
![]()
Όχι, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο. Όταν παίρνεις την έγκριση, ξεκλειδώνεις όποτε θέλεις. Η έγκριση αφορά Mi account και όχι συσκευή ή τηλεφωνικό αριθμό, άρα δεν χρειάζεσαι τη SIM μέσα στο τηλέφωνο για να ξεκλειδώσεις (άλλωστε τη στιγμή που ξεκλειδώνουμε η συσκευή είναι σβηστή (σε fastboot mode)Ο/H tolkien έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν ξερω. Οταν σου ερθει ο κωδικος για να ξεκλειδωσεις το bootloader εχει ισχυει 1 μηνα και μετα πρεπει να το ξανακανεις αν δεν το εχεις Ακομη χρησιμοποιησει? Η' οχι απλα ειναι ετοιμο και μολις μου ερθει η συσκευη μπορω να το χρησιμοποιησω? Το λεω γιατι δεν ξερω πόσο καιρο θα κανει να ερθει το κινητο που παραγγειλα.
Και ενα δευτερο ερωτημα. Πρεπει να εχω μεσα και την sim καρτα που εδωσα υποτιθεται για να ενεργοποιηθει το unlock? Το λεω επειδη χρησιμοποιησα του αδερφου μου το τηλεφωνο.
Ευχαριστω πολυ.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ωραίος ο Τάκης...
έχει την άδεια μου...