Είναι εβδομαδιαία με υπογραφή ....Ο/H takisfrag έγραψε:
ή είναι σαν την άδεια του bootloader χωρίς χρονικό όριο ;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι εβδομαδιαία με υπογραφή ....Ο/H takisfrag έγραψε:
ή είναι σαν την άδεια του bootloader χωρίς χρονικό όριο ;
ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον που απ οτι βλεπω δεν ειναι το ιδιο και απο τους υπολοιπους μηπως πρεπει να γινω VIP για να εχω περισσοτερη προσοχη?Ο/H lallasgr έγραψε:
@chris.t τα mi4c γενικά έχουν θέμα με το ξεξλειδωμα και είναι λίγο ταλαιπωρία. Καλό θα είναι να αφαιρέσεις σε πρώτη φάση το mi account που έχεις συνδεδεμένο και μετά να προχωρησεις σε factory reset ώστε να μην σου πετάξει μήνυμα να συνδεθεί σε συγκεκριμένο mi account όταν ξανά ανοίξει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην μπερδεύεις το VIP με το τι βοήθεια θα πάρεις! Την ίδια βοήθεια παίρνουν όλοι! δεν σημαίνει ότι επειδή θα γίνεις ας πούμε VIP θα τρέξουμε! Αφιλοκερδώς το κάνουμε όλοι εδώ μέσα να βοηθάμε! Τώρα στο θέμα σου!Ο/H chris.t έγραψε:
ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον που απ οτι βλεπω δεν ειναι το ιδιο και απο τους υπολοιπους μηπως πρεπει να γινω VIP για να εχω περισσοτερη προσοχη?τωρα αν αφαιρεσω το mi account που χω και κανω το ρεσετ να φtιαξω νεο account?
Ο/H caeser έγραψε:
Όχι, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο. Όταν παίρνεις την έγκριση, ξεκλειδώνεις όποτε θέλεις. Η έγκριση αφορά Mi account και όχι συσκευή ή τηλεφωνικό αριθμό, άρα δεν χρειάζεσαι τη SIM μέσα στο τηλέφωνο για να ξεκλειδώσεις (άλλωστε τη στιγμή που ξεκλειδώνουμε η συσκευή είναι σβηστή (σε fastboot mode)Ομως στο τηλεφωνικό αριθμό που έδωσες θα σου έρχονται κατά καιρούς επιβεβαιώσεις "ταυτότητας" (πχ. όταν θελήσεις να μπεις στο MiCloud από το PC σου κλπ θα σου έρχεται με SMS ένας κωδικός να επιβεβαιώσεις ότι είσαι εσύ...κλπ.) οπότε πρέπει να έχεις "επαφή" με τον τηλεφωνικό αριθμό για αυτό το λόγο...Ο/H tolkien έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν ξερω. Οταν σου ερθει ο κωδικος για να ξεκλειδωσεις το bootloader εχει ισχυει 1 μηνα και μετα πρεπει να το ξανακανεις αν δεν το εχεις Ακομη χρησιμοποιησει? Η' οχι απλα ειναι ετοιμο και μολις μου ερθει η συσκευη μπορω να το χρησιμοποιησω? Το λεω γιατι δεν ξερω πόσο καιρο θα κανει να ερθει το κινητο που παραγγειλα.
Και ενα δευτερο ερωτημα. Πρεπει να εχω μεσα και την sim καρτα που εδωσα υποτιθεται για να ενεργοποιηθει το unlock? Το λεω επειδη χρησιμοποιησα του αδερφου μου το τηλεφωνο.
Ευχαριστω πολυ.
Θα μπεις σε bootloader -fastboot mode κ θα συνδέσεις το κινητό..Ο/H ross έγραψε:
Windows 10 64bit
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θα μπεις σε bootloader -fastboot mode κ θα συνδέσεις το κινητό..Ο/H ross έγραψε:
Windows 10 64bit
Θα πας στην διαχείριση συσκευών των windows , δεξί κλικ σε bootloader/ενημέρωση/από υπολογιστή
και θα επιλέξεις τον παλιό οδηγό...
Δες εδώ....
Πιστεύω εκεί είναι το θέμα.,...