Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Όταν το συνδέεις τώρα pc το βλέπει κάπως στο device manager?
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H chrispsil έγραψε:
Δεν μπαίνει καν σε fastboot mode.Το συνδέω στο πισί και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι και το αναγνωρίζει σαν Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Τεσσερις λύσεις υπάρχουν για το 900Ε. Τώρα το ποια θα σου δουλέψει δεν ξέρω.
1) το αρχείο που δίνουμε για fastboot to edl αν και σε σένα δεν μπαίνει fastboot αλλά μπορείς να δοκιμασεις
2) αφού το συνδέσεις κρατάει πατημενα μαζί το power και Volume- και θα γυρίσει μετά από λίγο σε 9008. ή κρατάει πατημενο το Volume- και μετά συνδέεις στο pc (παίξε λίγο με τα κουμπιά και τις συνδέσεις να δεις αν πιάσει τίποτα)
3) φτιάχνεις καλώδιο ειδικό για να μπει έτσι σε edl mode 9008
4) ανοίγεις το κινητό και με test point γυριζεις το 900Ε σε 9008
Αφού το δει στο device manager ως 9008 φλασαρεις με το miflash το τελευταίο την τελευταία China dev ROM κατά προτίμηση. Έχει κατεβασμενες κάνα δυο ακόμα για παν ενδεχόμενο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Τεσσερις λύσεις υπάρχουν για το 900Ε. Τώρα το ποια θα σου δουλέψει δεν ξέρω.
1) το αρχείο που δίνουμε για fastboot to edl αν και σε σένα δεν μπαίνει fastboot αλλά μπορείς να δοκιμασεις
2) αφού το συνδέσεις κρατάει πατημενα μαζί το power και Volume- και θα γυρίσει μετά από λίγο σε 9008. ή κρατάει πατημενο το Volume- και μετά συνδέεις στο pc (παίξε λίγο με τα κουμπιά και τις συνδέσεις να δεις αν πιάσει τίποτα)
3) φτιάχνεις καλώδιο ειδικό για να μπει έτσι σε edl mode 9008
4) ανοίγεις το κινητό και με test point γυριζεις το 900Ε σε 9008
Αφού το δει στο device manager ως 9008 φλασαρεις με το miflash το τελευταίο την τελευταία China dev ROM κατά προτίμηση. Έχει κατεβασμενες κάνα δυο ακόμα για παν ενδεχόμενο
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Pido dido. -
Στείλε μου ID και pass από team viewer σε προσωπικό μήνυμα
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Στείλε μου ID και pass από team viewer σε προσωπικό μήνυμα
Pido dido. -
Ο/H chrispsil έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα αν θες ρίξε μία ματιά εδώ ,ο πρώτος τρόπος είναι λίγο πιο δύσκολος από τον δεύτερο :
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΝΟΤΕ3 KAI EXEI ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟY UNLOCK ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ 20ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ 193856jrlr0rl4fv4f2n0r.png ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο/H marsakos έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΝΟΤΕ3 KAI EXEI ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟY UNLOCK ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ 20ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ 193856jrlr0rl4fv4f2n0r.png ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
1. Έχεις unofficial rom και δεν μπορείς να κάνεις unlock (μία φώτο από το about phone θα μας λύσει αυτήν την περίπτωση)
2. Το account στην συσκευή είναι διαφορετικό από αυτό με το οποίο προσπαθείς να κάνεις unlock
3. Έχουν πρόβλημα οι servers της Xiaomi -
Ανέστη είναι και multiple choice;
4. Όλα τα παραπάνω
5. Κανένα από τα παραπάνωRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα