Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Καλησπέρα . Σε fastboot με το κινητο και εχει προηγουμενως συνδεθει στο mi account κανονικά / Στο ίδιο account συνδέομαι με το mi unlock , πάω για ξεκλείδωμα και στο 50% μου βγάζει can not verify device . win7 όλα αυτά χ64 . Στο device manager βλέπω ενα Android ? γενικό και αόριστο . Τι παρέλειψα .Να φανταστώ drivers ?
  • Ο/H Anritsu έγραψε:

Καλησπέρα . Σε fastboot με το κινητο και εχει προηγουμενως συνδεθει στο mi account κανονικά / Στο ίδιο account συνδέομαι με το mi unlock , πάω για ξεκλείδωμα και στο 50% μου βγάζει can not verify device . win7 όλα αυτά χ64 . Στο device manager βλέπω ενα Android ? γενικό και αόριστο . Τι παρέλειψα .Να φανταστώ drivers ?

Έχεις σωστή rom για να ξεκλειδώσεις ;

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα και πάλι

Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H Anritsu έγραψε:

Καλησπέρα . Σε fastboot με το κινητο και εχει προηγουμενως συνδεθει στο mi account κανονικά / Στο ίδιο account συνδέομαι με το mi unlock , πάω για ξεκλείδωμα και στο 50% μου βγάζει can not verify device . win7 όλα αυτά χ64 . Στο device manager βλέπω ενα Android ? γενικό και αόριστο . Τι παρέλειψα .Να φανταστώ drivers ?
    Έχεις σωστή rom για να ξεκλειδώσεις ;

Από εδώ κατέβασα την 2η κάτω en.miui.com/download-303.html#453. Τώρα στο κινητό λέει " MIUI 8 Global 6.11.3|Beta

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Anritsu έγραψε:

verify device
    Μετά από αυτό τι σου λέει;

Τίποτα . Αν περιμένες να σου πω για account conflict . Επειδή είναι το πρώτο μου xiaomi έχω ένα και μόνο account . Διπλοτσέκαρα πως με αυτό είμαι συνδεδεμένος στο κινητό . Αποσυνδέθηκα και ξανασυνδέθηκα. Εκανα copy το ID απο το κινητό και με αυτό δοκίμασα να συνδεθώ απο το my unlock . Συνδεθηκα κανονικά . Και πάλι στο 50 % can not verify mi device . Σήμερα το πρωι μάλιστα μπήκα developer options , έκανα enable to usb debugging και κάπου είδα που έλεγε Mi unlock status . Σε αυτό μου λεεί πως το κινητό είναι κλειδωμένο και μου ζητάει να βάλω account και συσκευή. Μάλλον αυτό ειναι για να πάρω έγκριση . Θέλω να πιστευω πως είναι πρόβλημα drivers . Οταν συνδέω το κινητό κάνει το γνωστό ήχο , και μπαίνει να ψάχνει λογισμικό . Στο devices ένα android έγραφε . Παρότι δεν αναφέρεται στον οδηγό έβαλα και κάποιους minimal adb drivers , adb σκέτους , μέχρι και το mi flash αλλά χωρίς να απενεργοποιήσω τις υπογραφές . Οπότε κάμποσες φορές κατα την εγκατάσταση έκανα χειροκίνητη αποδοχή . Τώρα έχω μείνει και με την global dev την οποία και βαριέμαι απίστευτα να κάνω set up . Επίσης να αναφέρω αν και δεν νομίζω πως έχει κάποια σημασία , πως σε κάποια sites ειδα πως βοηθάει να μπεις στο unlock με το νούμερο του τηλεφώνου . Εγώ δεν κατάφερα να συνδεθώ και δεν ξέρω αν θα έπρεπε . Στο mi account δείχνει σε φωτό το redmi 3σ και απο κάτω στο device λέει Redmi (σκέτο) και +3069.... που είναι το σωστό τηλέφωνο μου . Τέλος οσο αφορά την έγκριση , δεν ξέρω αν έχω πάρει ή όχι ή που το βλέπεις αυτό. Με το adb δειχνει κλειδωμένο bootloader Και πριν κάτι μέρες είχα κάνει άιτηση με το email που τώρα μπαίνω στο unlock και μου έιχε έρθει ένα νούμερο με sms το οποία αν θυμάμαι έιχα καταχωρήσει στην εφαρμογή .

Ευχαριστω και συγνώμη για το μακροσκελές . Είναι και πρωί ακόμα . Αλλα καταλαβαίνετε πως είναι τα νεύρα μου .
  • Κάνε αποσύνδεση από παντού του λογαριασμού σου και δοκίμασε εάν είναι εύκολο από άλλο κομπιούτερ να ξεκλειδώσεις

• Ο/H Anritsu έγραψε:

Εγώ δεν κατάφερα να συνδεθώ και δεν ξέρω αν θα έπρεπε
    πιθανότατα δεν το έχεις περάσει μέσα στο λογαριασμό για να κάνεις login με αυτο..
    Θα σε ξανα ρωτήσω ....αν και δεν διάβασα λεπτομερώς το κείμενο που έγραψες..
    Τι σου λέει μετά το 50 % can not verify mi device...................΄Δεν είναι ίδιος ο λογαριασμός;
    Δεν είναι συνδεμένο το κινητό ??????????????????ΤΙ??

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Κάνε αποσύνδεση από παντού του λογαριασμού σου και δοκίμασε εάν είναι εύκολο από άλλο κομπιούτερ να ξεκλειδώσεις

Να κάνω αποσύνδεση τι εννοείς απο παντού ? Μόνο στο κινητό φαίνομαι συνδεδέμενος και αυτό για να δουλέψει το Mi Unlock . και μετά συνδέομαι στο unlock . Που αλλού να είμαι συνδέμενος και δεν το ξέρω ? Μόνο στο google account του κινητού .

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Anritsu έγραψε:

Εγώ δεν κατάφερα να συνδεθώ και δεν ξέρω αν θα έπρεπε
    πιθανότατα δεν το έχεις περάσει μέσα στο λογαριασμό για να κάνεις login με αυτο..Θα σε ξανα ρωτήσω ....αν και δεν διάβασα λεπτομερώς το κείμενο που έγραψες..
    Τι σου λέει μετά το 50 % can not verify mi device...................΄Δεν είναι ίδιος ο λογαριασμός;
    Δεν είναι συνδεμένο το κινητό ??????????????????ΤΙ??

Δεν ανέφερε τίποτα για λογαριασμούς . Can not verify mi phone . Αυτό . Θα το ξαναδοκίμασω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι και να πάρω ενα printscreen αλλά δεν νομίζω να λέει κάτι χρήσιμο που να μην πρόσεξα .
  • Διαφήμιση
  • @Anritsu εγώ για παράδειγμα εχω σύνδεση σε τρεία κινητά τον λογαριασμό μου, που βλέπεις το περίεργο ; Εχθες ξεκλείδωσα άλλη μία καινούργια συσκευή και μου έγραφε το ίδιο με σένα έκανα μία αναβάθμιση αποσύνδεση από τα υπόλοιπα διαγραφή ιστορικού στον browser και ξεκλειδώσε με την μία !!

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Να το δώ και αυτό . Απλά εχω win 7 στο λαπτοπ . Σε κάποιο οδηγό είδα ότι θα πρέπει να δω το κινητό σαν Qualcom κάτι στο device Manager . Αυτό για να φλασάρω ελληνική rom . Για να ξεκλειδώσω δεν είδα να λέει κάτι ανάλογο ο οδηγός . Το θεωρεί αυτονόητο ?

Ο/H takisfrag έγραψε:

@Anritsu εγώ για παράδειγμα εχω σύνδεση σε τρεία κινητά τον λογαριασμό μου, που βλέπεις το περίεργο ; Εχθες ξεκλείδωσα άλλη μία καινούργια συσκευή και μου έγραφε το ίδιο με σένα έκανα μία αναβάθμιση αποσύνδεση από τα υπόλοιπα διαγραφή ιστορικού στον browser και ξεκλειδώσε με την μία !!

Περίεργο δεν είπα ότι είναι . Απλά αυτό το σέναριο δεν μπορεί να παίξει σε μένα γιατί είναι το μοναδικό xiaomi κινητό/προιόν που εχω . Δεν γίνεται λοιπόν να είναι conflict συσκευών και λογαρισμών . Για αυτό και πιστεύω είναι θέμα drivers . Το μεσημέρι θα ασχοληθώ και ελπίζω να μην επανέλθω .

Και πάλι ευχαριστώ .
  • Ο/H Anritsu έγραψε:

Το θεωρεί αυτονόητο ?
    Όχι, είναι νέο πρόβλημα σε windows 10 με τους drivers μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις των windows. Σε 7 κάτι άλλο θα φταίει :/
  • Διαφήμιση
  • Θα δεις τι λέει το πρόγραμμα και θα πας στον λογαριασμό σου να εισάγεις κ το τηλέφωνο.
    Τέλος θα κάνεις login με αυτό και πιστεύω θα είσαι οκ..
    Τα win 7 δεν νομίζω να έχουν "μπερδέψει" τον οδηγό..