οπως πρέπει τωρα δεν θυμάμαι ακριβώς να σιυ οω ειμαι στο δρόμο..android iterface καπως ετσι αν μου πεις το σωστο θα το θυμηθω..και ευχαριστώ πολυ για τις γρήγορες απαντησεις σιυ..εχω φρικαρει παντως που δεν μπιρω να ξεκλειδωσω πρωτη φορα εχω ξεκλειδώσει ισα με 50 xiaomi μεχρι τωρα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Όταν βρεθείς σε υπολογιστή το βλέπουμε ξανά, τώρα μιλάμε θεωρητικά...μπορεί απλά να είναι φορτωμένοι οι servers της xiaomi
-
@aelarav @NasDriver μην τρελαίνεστε!! Χθες το subdomain en.miui.com ήταν κάτω, γιατί να μην ήταν κάτω και οι unclock servers??
@aelarav προσπάθησε το βραδάκι (ξημερώματα Κίνας) και μπορει να ξεκλειδώσει με την 1η -
Παιδιά με το θέμα της εγγύησης τι γίνεται αν flashάρουμε rom GTV / XTV Rom, root, twpr ?
Έπιδή γίνεται μέσω του mi flash tool που αν δεν κάνω λάθος παίρνει τα στοιχεία μας, όπως και τα στοιχεία της συσκευής για το τι κάνουμε!Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
-
Ο/H Dev1l έγραψε:
Έπιδή γίνεται μέσω του mi flash tool που αν δεν κάνω λάθος παίρνει τα στοιχεία μας, όπως και τα στοιχεία της συσκευής για το τι κάνουμε!
-
@NasDriver android bootloader interface εμφανιζει ο υπολογιστης οταν το συνδεω σε fastboot..
φιλε @Bodai μακαρι να ειναι ετσι κι ας γινανε tα νευρα μου τσαταλια..απλα χθες ειχα 3 xiaomi στα χερια μου τα δυο τα ξεκλειδωσα οπως παντα το τριτο το redmi 3s δεν μ αφησε να κοιμηθω -
καλησπερα
μου φερανε 2 κινητα mi4c που ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ και τα εβαλα μπροστα
1. εγινε αυτοματο update (via updater) apo miui7 στην MIUI 8 stable 8.0.5 (LXKCNDG)
γλωσσες εχει μονο κινεζικα και αγγλικα
2. δεν εχει google play και επισης δεν εχω στα χερια μου καποια microsd η σιμ δικια τους
ερωτησεις
1. εκανα τη διδικασια για ξεκλειδωμα του bootloader και μολις μου ηρθε ΟΚ για ξεκλειδωμα
ποιο ειναι το επομενο βημα?
μπορω τωρα να ξεκλειδωσω και τα 2?????????
τι κανω ΤΩΡΑ στο τηλεφωνο?
πως σθγουρευω μεσα απο τηλεφωνο οτι ξεκλειδωσε?
ελεγα να ξεκινησω απο τον οδηγο εγκαταστασης πρωτη φορα ελληνικη ρομ
καλα τα λεω?
ευχαριστω -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Πρωτα δες ότι είναι κλειδωμένα γιατί αν είναι παλιά παρτίδα είναι ξεκλειδωμα.
2ο τα mi4c δεν δέχονται κάρτα μνήμης
πως το βλεπω αυτο?
διοτι εκανα αυτα τα κολπα με το miunlock
αλλα με κοβει
@demakhs
ναι τον εχω δει τον οδηγο αλλα πρεπει πρωτα να δω αν ειναι ξεκλειδωτα
σωστα?
ευχαριστω παιδια
συνεχιζω -
-
λοιπον μαγκες ευχαριστω
τα τεσταρα
και στα 2 μου βγαζει false
εχω παρει εγκριση απο την xiaomi
κατεβασα το μιανλοκ
εκανα οτι λεει αυτος ο οδηγος και με το hotspot shield
ομως μου λεει στο 50%
could not verify device
και απο κατω
current account is different from the account info on the device
να παω σε αλλο πισι? με δεκαρια windows?
πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα στις συσκευες?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα