Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader.

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Ο/H anax111 έγραψε:

Δυστυχώς όποια ROM και να βάλω δεν λειτουργεί. Ο updater δεν δέχεται κανένα αρχείο. Ζητάει σύνδεση με wifi και μετά μου βγάζει ότι το update can't verify και σταματάει εκεί. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να περάσω την ROM μέσω υπολογιστή με το Miflash αλλά με κλειδωμένο bootloader θα δουλέψει; Πραγματικά δεν ξέρω πλέον τι να κάνω.
    Φίλε πριν 3-4 μέρες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Με ένα redmi3 της συζύγου...Ότι και να έβαζα στον updater, έτρωγα πόρτα!
    Με βοήθησε όμως ο geoanto555 και με προώθησε σ'αυτόν τον οδηγό.
    Αν μιλάμε για το ίδιο κινητό, τότε ακολούθησέ τον κι εσύ. Μου δούλεψε μια χαρά.
    -------
    ΑΚΥΡΟ! Τώρα είδα ότι εσύ μιλάς για το note....Οπότε μάλλον κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να κάνεις. Κάπου είχα διαβάσει μια μέθοδο με το sptools... Ίσως μ'αυτήν να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις.
  • Ο/H Narsilea έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Πάτα στο Android fastboot phone, δεξί κλικ, ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, xiaomi, XiaoMiFlash κ πήγαινε τέρμα να βρεις τον driver Google... Ποια συσκευή είπαμε έχεις??
    Έχεις Εγκατεστημένο το miflash, ναι??

Άνοιξα το διαχείριση συσκευών έκανα δεξί κλικ ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, c: xiaomi, xiaomi miflash, Google driver και σε αυτή την φάση ανοίγει 2 επιλογές α) amd64 β) i386 από εδώ και πέρα τι κάνω;;;;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    EDIT :Το oem unlock και το usb debugging είναι ανοιχτό
    Κάτι άλλο;
    εδω τι κανω;

Ο/H SV8PKJ έγραψε:

Κάποιος φίλος είχε γράψει αυτό

Θανασης

21 ώρες πριν
    Καλημέρα!
    Ερώτηση προς ολους που δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν.
    Στο en.miui.com εχετε κανει κανενα ποστ?
    Αν όχι,ταραξτε τους στα thanks!
    Θεωρω δεδομενο ότι είναι ενεργω το oem unlock από developers option.

Τους ταραξα στα thanks και ανέβηκε Level ο λογαριασμός έπειτα ξεκλειδωσα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.
    Το εκανα και αυτο....

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Narsilea έγραψε:

Εγώ έκανα download το app του forum τους
    Πήγαινε και στα setting του λογαριασμού σου και βαλε κάποιο avatar,αυτό σε ανεβάζει αυτόματα. ;)
    Το εκανα και αυτο και ανεβηκα επιπεδο...
    επισης: μπήκα micloud και εκανα find device και ειδα οτι οντως την βρισκει σωστα, εκανα log out απο browser,εβαλα το τηλ σε fastboot ανοιξα mi unlock tool ,συνδεθηκα την μια με mail την αλλη με το τηλεφωνο και τα αποτελεσματα ....τα γνωστά...ΤΙΠΟΤΑ!!! τελικα άλλος τρόπος υπάρχει για να βαλουμε μια ελληνική ρομ;; απογοήτευση ...
  • ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ......ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ....!!!!!!
    Στις επιλογες "developer options" κατω απο την επιλογη "enable oem unlock" ειχε μια επιλογη "Mi unlock status" μπηκα εκει και πατησα να συνδεθει η συσκευη με τον λογαριασμο για να προχωρησω σε ξεκλείδωμα....!!!!! βγήκα εκλεισα συσκευη μπηκα σε fastboot και απλα ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!! Αυτα :grin:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Narsilea έγραψε:

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ......ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ....!!!!!!
    Στις επιλογες "developer options" κατω απο την επιλογη "enable oem unlock" ειχε μια επιλογη "Mi unlock status" μπηκα εκει και πατησα να συνδεθει η συσκευη με τον λογαριασμο για να προχωρησω σε ξεκλείδωμα....!!!!! βγήκα εκλεισα συσκευη μπηκα σε fastboot και απλα ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!! Αυτα :grin:
    εγω εχω την τελευταια china official dev 6.11.10
    στο developre options δεν υπαρχει επιλογη enable oem unlock

αλλα και στο mi unlock status μου βγαζει error (86012) οταν παταω add account and device
  • καλα
    κουκουρουκου

ολος ο λαος σε ολα τα φορουμ αντιμετωπιζει αυτο το ηλιθιο προβλημα

σιγα μη σκασω
    απλα θα περιμενω
    τιποτα απο ΟΛΑ τα τιπς δεν δουλευει
    και οι εξαιρεσεις απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα

ας μας ελεγε η xiaomi πως δε γινεται
    τι διαολο way of marketing ειναι αυτο?
  • Ο/H DownUnder έγραψε:

καλα
    κουκουρουκου

ολος ο λαος σε ολα τα φορουμ αντιμετωπιζει αυτο το ηλιθιο προβλημα

σιγα μη σκασω
    απλα θα περιμενω
    τιποτα απο ΟΛΑ τα τιπς δεν δουλευει
    και οι εξαιρεσεις απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα

ας μας ελεγε η xiaomi πως δε γινεται
    τι διαολο way of marketing ειναι αυτο?

Φίλε σορρυ για την καθυστέρηση, εγώ το έκανα αυτό σε ένα redmi note 3 pro Kate και έβαλα μια Official global που μου πρότεινε ένα παιδί εδώ μεσα(μερικά ποστ πίσω) και αυτή είχε την επιλογή bind στις developer options. Εγώ μπακαλιστικα να σου έλεγα να ξανά βάλεις την ρομ που έχεις, μήπως κατα την εγκατάσταση της κάτι δεν πήγε καλά αρχικά; η μήπως δοκίμασε μια πιο παλιά μετά,

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • εγω παιδιά ότι και να λέτε ότι και να προσπαθώ μου λέει για το ξεκλειδωμα ότι δεν είναι ή τοποθεσία σωστή και κάτι τέτοια.
    Μόλις παταω volume down και power και το συνδεω με PC (ενώ έχω κάνει όλη τη διαδικασία νομίζω δηλαδή) φτάνει στο 50% και λέει ότι είπα και παραπάνω.δ εν είναι σωστή τοποθεσία κλπ κλπ
    έκανα στο mi cloud find devicε και στο κινητό και στο PC τα ίδια σκ@τ@ :(
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Pantelis84 έγραψε:

ενώ έχω κάνει όλη τη διαδικασία νομίζω δηλαδή
    Καλησπέρα φιλε μου!
    Θα σε παρακαλουσα,Αν δεν βαριεσε να μας πεις πια διαδικασία εννοείς ?( ;)
    Και τι σφαλμα βγάζει ακριβός/Όχι στο περίπου :)
    You may think you can fly - but you better not try
  • Καλησπέρα παιδιά. προσπαθώ να κάνω αίτηση και δεν με βγάζει στη σελίδα apply. Με βγάζει loop συνέχεια στη σελίδα που μας λέει να κατεβάσουμε το unlock app.

Παίζει να έχει πέσει τίποτα σέρβερ για να κάνεις apply?

Σε μία δοκιμή μου βγάζει αυτό:
    502 Bad Gateway
    The proxy server received an invalid response from an upstream server. Sorry for the inconvenience.
    Please report this message and include the following information to us.
    Thank you very much!
    URL:miui.com/unlock/apply.php
    Server:sgp1-miui-l7-pub04.awssgp
    Date:2016/11/17 04:22:45