Όποια και να περάσεις το ίδιο κάνει...Πολλες φορές ξεκλειδώνει και με την china stable.Ο/H pavkarip έγραψε:
Για να να ξεκλειδώσω τον bootloader θέλει πρώτα να περάσω global developer ή china developer? Έχει σημασία?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
OffTopicΑπλά προσοχή μην σου μπει με TeamViewer κανένα τρολ στον υπολογιστή και δεν το πάρεις χαμπάρι!!
Ε @geoanto555 ?????
Όλα πάνε σφαίρα
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Ο/H gvoi έγραψε:
OffTopicΑπλά προσοχή μην σου μπει με TeamViewer κανένα τρολ στον υπολογιστή και δεν το πάρεις χαμπάρι!!
Ε @geoanto555 ?????
Όλα πάνε σφαίρα
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Είναι συχνό φαινόμενο τώρα τελευταία αυτό θέλει προσοχή !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως γι να μιλήσω λίγο επι της ουσίας.
Παρήγγειλα το mi5s sealed.
Ήρθε sealed. Την μέρα της παραγγελίας έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και 3 μέρες μετά έλαβα μήνυμα στο κινητό.
Χθες με το που ανοιξα και είχε μόνο κινέζικα με βοήθησε ο @takisfrag να βρω τα αγγλικά.
Έκανα την τελευταία αναβάθμιση, ενεργοποιησα το USB debugging, τσεκ αν όντως είναι κλειδωμένο το bootloader με adb.
Λογκαρα στι κινητό στο mi και στο unlock tool με τον ίδιο λογαριασμό xiaomi που είχα πάρει την έγκριση.
Κούμπωμα το κινητό σε fastboot, έκανα σταυρό, πατησα το κουμπί UNLOCK και τα ντααααα!!
Έτοιμο!
Άρα συμπέρασμα! Ζητατε πάντα sealed κουτιά! Τα αλλά είναι εύκολα!
Και για να μην παρεξηγηθω, αυτά είναι για το ξεκλείδωμα... Το φλασαρισμα είναι άλλο θέμα. Προσοχή στα τρολ!!!!!
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Μπράβο φίλε μου....
Εσύ θα με βοηθήσεις λοιπόν μόλις έρθουν και τα δικά μου, γιατί εγώ αυτά τα παλιο-τρολ φοβάμαι να τα αφήσω να μπουν στον υπολογιστή μου και να μου τα κάνουν μαντάρα!!
Αυτό το δικαίωμα το έχω μόνο εγώ!
Δεν ξέρω βέβαια με τι rom το στέλνει το παλιο-banggood που έμπλεξα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μπράβο φίλε μου....
Εσύ θα με βοηθήσεις λοιπόν μόλις έρθουν και τα δικά μου, γιατί εγώ αυτά τα παλιο-τρολ φοβάμαι να τα αφήσω να μπουν στον υπολογιστή μου και να μου τα κάνουν μαντάρα!!
Αυτό το δικαίωμα το έχω μόνο εγώ!
Δεν ξέρω βέβαια με τι rom το στέλνει το παλιο-banggood που έμπλεξα...
Θα σου πω εγώ με unofficial προβληματική και θα φας λούκι γιατί δεν μπαίνει ούτε σε edl για να κάνεις flash !!!
Εσένα σου είπα, έχεις χάσει τη φόρμα σου....δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις....
εεεεε Γιώργο????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εεεεε Γιώργο????
Κάπου άκουσα τον αποκαλούν δάσκαλο....(φήμες???) -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
εεεεε Γιώργο????
Κάπου άκουσα τον αποκαλούν δάσκαλο....(φήμες???)
Κρύβε λόγια !!!!
@demakhs ξεκίνα να φτιάχνεις καλώδιο deep flash !!
εσύ έχεις να μου το κάνεις όταν θα ρθω??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα