δυστυχως δεν υπάρχει πουθενά το reapply.ε κάνα χθες αρκετά ποστ στο global forum και θα δοκιμασω πάλι σήμερα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H leon_ster έγραψε:
δυστυχως δεν υπάρχει πουθενά το reapply.ε κάνα χθες αρκετά ποστ στο global forum και θα δοκιμασω πάλι σήμερα.
-
Εχω αγορασει για ενα φιλο το redmi note 3 pro και θελω να ξεκλειδώσω τον bootloader
Λοιπον το τηλ μου ηρθε με μια ρομ και εκανε αναβαθμιση σ stable 8.0.6.0(lhomidg)
θελω να ξεκληδωσω το bootloader και κατεβασα μια delevomend κινεζικη οπως λεει ο οδηγος!
οτα παω να κανω εγκατασταση απο το update και 3 τελειες μου λεει οτι Couldn't verify update package...
Τι πρεπει να κανω????? -
-
Και γιατί δεν προσπαθείς να ξεκλειδώσεις όπως είσαι; Και εάν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε μετά από Wipe data μέσα από το σύστημα να περάσεις την 6.8.18 που σου λέει ο @geoanto555
XTRV the Greek miui definition -
-
-
Στο 2ο mi 5s με unofficial, πηγα να δοκιμασω πάλι με το κινέζικο recovery που γαζωνει, αλλά είχα ξεχάσει ότι δεν είχα πάρει έγκριση για ξεκλειδωμα...
Τώρα που το σκεφτομαι λίγο καλυτερα, λετε να κάνω μία προσπάθεια μπας κ τα καταφέρω κ χωρίς εγκριση????
Αν το βγαλω το συγκεκριμένο recovery στην αγορα, θα ..... κάνει θραύση!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δοκιμασω να ξεκληδωσω με το προγραματακι αλλα μου λεει οτι no unlocking permision!!!
Τι πρεπει να κανω!!!
Συγνωμη εαν σας ζαλιζω!!
Απο που μπορω να κατεβασω την 6,8,18? -
-
Πως θα αποκτήσω?
Βρηκα και κτεβαζω την 6.8.18 global developer!!!
τι αλλο πρεπει να κανω ρε παιδια!!!! -
Διάβασε αυτό τον οδηγό. Νομίζω θα σε καλύψει.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα