Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ο.κ εκανα την διαδικασια για να παρω την αδεια απο την xiaomi και τωρα περιμενω!!!
κατεβασα και την ρομ (για recovery) αλλα δεν γινεται με τιποτα εγκατασταση!!!!! -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τώρα θα μου πεις ο θεός @demakhs ξεκλειδώσε με unofficial....
@demakhs τι έκανες?? -
θα σας απαντήσει ο @geonats...εγώ δεν το λέω, γιατί ο takis λέει, άμα το πω πουθενά εδώ μέσα, θα με πάρουν με τις πέτρες.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τιποτα παλι!!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
θα σας απαντήσει ο @geonats...εγώ δεν το λέω, γιατί ο takis λέει άμα το πω πουθενά εδώ μέσα, θα με πάρουν με τις πέτρες.....
Πέτρες ; Μίλησα εγώ για πέτρες μήτσο και δεν το θυμάμαι ;;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μηπως να βαλω αλλη rom?? Τώρα τα στοιχεία ειναι αυτά
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25602/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25602/ -
Εχει δοκιμασει καποιος αυτον τον τροπο?
-
Ο/H dimitris.bn έγραψε:
Μηπως να βαλω αλλη rom?? Τώρα τα στοιχεία ειναι αυτά
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25602/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25602/
-
@petran07 αυτός ο οδηγός του μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε brick. Αν είσαι advanced user και έχεις όρεξη να διαβάσεις αρκετά είναι μία λύση αλλά προσωπικά θα σου τη έλεγα φύγε μακριά. Μόνο δια της official οδού προτείνω να προχωρατε όλοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γεια σας παιδια!
Προσπαθώ να κάνω αίτηση για άδεια ξεκλειδώματος, αλλά όσες φορές κι αν το προσπάθησα, δοκιμάζοντας τρεις διαφορετικούς browsers, μετά από το "unlock now" με πετάει κατ' ευθεία στο "Download miunlock", χωρίς να με αφήνει να την κάνω εν τέλει.
Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;
ΥΓ: Έχω προσπαθήσει να το κάνω και έχοντας κάνει "sign in" και όχι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα