Ή έχεις ήδη έγκριση ή είχες πρέπει να καθαρίσεις τα cookies του υπολογιστή σου και να δοκιμάσεις να δεις αν θα βγάλει πάλι το ίδιο! Όταν σε πετάει απευθείας για download αυτό σημαίνει ότι έχει έγκριση ο λογαριασμός!Ο/H johnnybr18 έγραψε:
Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ή έχεις ήδη έγκριση ή είχες πρέπει να καθαρίσεις τα cookies του υπολογιστή σου και να δοκιμάσεις να δεις αν θα βγάλει πάλι το ίδιο! Όταν σε πετάει απευθείας για download αυτό σημαίνει ότι έχει έγκριση ο λογαριασμός!
-
Ναι τότε αυτό θα είναι το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις να ανοίξεις και private window και να προχωρήσεις εκεί για την αίτηση!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι τότε αυτό θα είναι το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις να ανοίξεις και private window και να προχωρήσεις εκεί για την αίτηση!
Τελικά έπρεπε να διαγράψω τα cookies.
Ευχαριστώ! -
-
-
@petran07 με την ρομ που έχεις κατεβάσει δοκίμασε αυτόν εδώ τον οδηγό! Από τις περιπτώσεις επέλεξε την 2η εσύ!
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) -
δοκιμασα και δεν το περναει με κανενα τροπο !!!!
Εχω φρικάρει!!! -
-
redmi note 3 pro
Εχω κανει αίτηση για ξεκλειδωμα στο bootloader και περιμενω!!
Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να περασω μια delevomed rom για να ειμαι ετοιμος σε περιπτωσει που μου ερθει το ο.κ για το bootloader αλλα δεν μπορω να περασω με κανενα τροπο!!!! -
Ο/H petran07 έγραψε:
με κανενα τροπο!!!!
Με ποιους τρόπους προσπάθησες ? -
Τον τρίτο τροπο, με το.....κινέζικο πολυβόλο, τον δοκίμασες??
Μπορώ να σε καθοδηγησω βήμα προς βήμα, κουμπί προς κουμπί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα