Εχω δοκιμαει με σχεδον ολους τους τροπους δεν ξερω τι λαθος κανω!!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Κατέβασε και βάλε από την αναβάθμιση την ρομ που λέει RECOVERY από εδώ MIUI 8 China Developer ROM 6.8.18 Released: Recovery & Fastboot Downloads - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
o.k κατεβαζω!!
-
Mαγκες μου πριν καμια βδομαδα εγω τα εκανα ολα οπως τα γραφετε και περασα τα ελληνικα στο Νοτε4...τωρα προσπαθω να κανω το ιδιο για τον πατερα μου για το Redmi 3s αλλα οταν παταω στο λινκ για να στειλω αιτημα στη Χιαομι για να με αφησει να το ξεκλειδωσω,δε μου βγαζει ποτε το σαιτ εκεινο που γραφαμε ενα μηνυμα και μετα απο λιγες μερες μας εστελναν κωδικο για να το ξεκλειδωσουμε...με βγαζει συνεχως στο σαιτ εκεινο που κατεβαζουμε το MiUnlock!!!
Καμια βοηθεια??!!
Ευχαριστω! -
Λοιπον...
κατεβασα την ρομ δοκιμασα μεσω της εφαρμογης update kai 3 τελειες δεν το περναει!!
δοκιμασα να μπω μεσω του recovery και το Αγκλικο mipcsuite τιποτα!!!
δοκιμασα και με το κινεζικο και παλι τιποτα !!!δεν ξερω τι αλλο να κανω? -
Ο/H Efthimis13 έγραψε:
Καμια βοηθεια??!!
=============== Δεκ 14th 2016, 10:15pm ===============
Ο/H petran07 έγραψε:
κατεβασα την ρομ δοκιμασα μεσω της εφαρμογης update kai 3 τελειες δεν το περναει!!
και θα εισαι ΟΚYou may think you can fly - but you better not try -
Την δοκιμασα και αυτην αλλα τιποτα!!!
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Την δοκιμασα και αυτην αλλα τιποτα!!!
-
Περιμενω την απαντηση τους εκανα εχθες όλοι την διαδικασια με επιτυχία!!
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Περιμενω την απαντηση τους εκανα εχθες όλοι την διαδικασια με επιτυχία!!
-
Εκανα αιτηση στην Xiaomi ωστε να μου ξεκλειδωσουν τον bootloader μου εστειλαν καποιους κωδικους στο κιν τους εβαλα εκει που τους ζητησαν και απο οτι καταλαβα πρεπει να περασει ενα διαστημα μεχρι να μου στειλουν καποιο μήνυμα οτι μπορω να κανω την διαδικασια για ξεκληδωμα!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα