Δες Ινδό τότε! Και αυτό σαν οδηγός είναι!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Maniataros έγραψε:
Εχετε δίκιο ρε παιδιά απλά κολλάω σε κάποια πράγματα που δεν διευκρινίζει ο οδηγός
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σ'εκνεύρισε ο σαλονικιός και το έστησες το παλικάρι στον τοίχο! Cool!
-
Προς θεού παιδιά δεν προσβάλω σε καμία περίπτωση τα παιδιά εδώ μέσα ίσα ίσα που έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βάζει recovery.img στο adb φάκελο που βρίσκεται στο C://. Ελέγχεις αφού έχεις ανοίξει το cmd εκεί και έχεις το κινητό στο fastboot αν έχει αναγνωρίσει την συσκευή σου το adb με την εντολή fastboot devices. Αφού δεις αριθμό και δίπλα fastboot. Μετά αφού έχεις την recovery.img στον adb πληκτρολογείς fastboot boot recovery.img να δεις ότι δουλεύουν όλα καλά πρώτα. Μετά γυρνάς fastboot και όλα πήγαν καλά πληκτρολογείς fastboot flash recovery recovery.img ή όποιο άλλο όνομα έδωσες στην recovery. και βάζεις μετά fastboot boot recovery.img. Αυτό είναι για να φλασάρεις recovery άλλη. Ελπίζω να βοηθάει.
-
@stroumfomanitarios, αστους βρε...είναι όλοι ερασιτέχνες.....
Δυστυχως, δεν έχω πολύ χρόνο να σε αναλάβω προσωπικά, να σου γράψω βήμα βήμα, αναλυτικά, διεξοδικά κ εκτεταμένα τα βήματα που πρέπει να κάνεις, βήμα προς βήμα, για να λύσεις το πρόβλημα σου χωρίς άγχος, σκοτουρες, έννοιες κ στεναχώριες, να με ευχαριστείς μετέπειτα στα πέρατα του φόρουμ κ να σου στείλω να επιλέξεις σκληκοΆβαταρ, ως την ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την μεγαλοσύνη μου, για να ενταχθείς στο πιο ΧΟΤ θέμα ψυχοθεραπείας, ως νεοσύλλεκτος σκώληξ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χχαχαχαχαχα Μήτσο πάλι προσπαθείς να προσυλητήσεις το παλικάρι;
-
@zisistil Λόγω δουλειάς έχω υπομονή αν δεν θα έπρεπε να σκοτώνω ένα λεωφορείο τίγκα στον κόσμο μέσα, @Maniataros Όχι βρε δεν σε βάζω γκάζια αλλά πρέπει ρε παιδιά να βοηθάτε λίγο και τον εαυτό σας διαβάζοντας τους οδηγούς είναι κρίμα, μην το πάρεις στραβά όσο και να σε ζορίσει αυτό που λέω θα σε κάνει πιο σοφό αν διαβάσεις είναι σίγουρο αυτό που σου λέω
-
Καλά κάνεις και τα λες ρε συ εννοείται.
-
Παιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα σήμερα έχω δώσει ρεσιτάλ ερωτήσεων και καταλαβαίνω ότι όλοι σας έχετε και της προσωπικές σας δουλειές!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Maniataros διάβασε τρεις φορές προσεκτικά τον οδηγό:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Μετά ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε. Ρομ κατεβάζεις τελευταία ρομ για kate και twrp αυτό που σου υπέδειξε ο @geoanto555 και ακολουθείς κατα γράμμα τον οδηγό. -
Να, κάπως έτσι, εντελώς αναλυτικά θα στα γραφα κ εγώ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα