Το χω στα ελληνικά πρέπει να αλλάξω γλώσσα Αγγλικα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ίσα για να δοκιμάσεις αν σου λύνει το πρόβλημα να ξεκλειδώσεις και μετά ένα touch στις ρυθμίσεις είναι, το γυρνάς ξανά ελληνικά.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Βάλε στην καινούργια συσκευή το mi account σου που έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος, πήγαινε developer options και πάτα enable oem unlock, και enable usb debbuging, κάνε και ένα find device από mi cloud και μετά δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με το τελευταίο mi unlock tool σε fastboot mode ,όταν σου βγάλει ένδειξη για 72 ώρες απλά περιμένει να περάσουν οι 72 ώρες και ξεκλειδώνεις.
Νομίζω usb debbuging δεν πρέπει να έχω βάλει. Παρόλα αυτά κάτι για 72 ώρες μου έχει βγάλει. Οπότε προς το παρόν απλά περιμένω.
Σας ευχαριστώ όλους. -
-
Παιδιά την βοηθεια σάς.. Περιμένω σε λίγες μέρες το mi6 και είπα να μπω τώρα να κάνω την αίτηση ώστε μόλις έρθει να είμαι έτοιμος.. Κατέβασα mi unlock σύνδεσα με τον λογαριασμό mi και ενώ περίμενα να μου βγάλε το γνωστό παράθυρο που ζητά τον λόγο που θέλω να ξεκλείδωμα κλπ.. Εκείνο μου λέει απ ευθείας να συνδέσω τηλέφωνο να κάνω boot..κανω κάτι λάθος? Έχω ξεκλειδώσει με τον ίδιο λογαριασμό άλλες 2 φορές.. Τελευταία πριν 2 μήνες..
Ευχαριστώ πολύ..Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Αυτό σημαίνει ότι έχεις άδεια ξεκλειδώματος για το συγκεκριμένο λογαριασμό. Την αίτηση από την αρχή θα χρειαζόταν να την κάνεις αν έφτιαχνες νέο λογαριασμό.
-
Η εάν για κάποιο λόγο σου είχαν αφαιρέσει το δικαίωμα , οπότε όπως στα λεει η Ειρήνη είσαι κομπλέ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fog έγραψε:
Αυτό σημαίνει ότι έχεις άδεια ξεκλειδώματος για το συγκεκριμένο λογαριασμό. Την αίτηση από την αρχή θα χρειαζόταν να την κάνεις αν έφτιαχνες νέο λογαριασμό.
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Και για σένα ισχύει, εάν δεν βάλεις το λογαριασμό mi στο καινούργιο κινητό δεν θα ξεκινήσει ο χρόνος να μετράει αντίστροφα δηλαδή οι 72 ώρες.
-
Δοκίμασα και αγγλικά δε ξεκλειδώνει ήθελα να ξερά τι μαλακια γίνεται
-
Τι μήνυμα σου βγάζει ? Μπορείς να βάλεις μία φώτο ?
-
Γειά σας. Μια ερώτηση όταν κάνουμε unlock μετά μπορούμε να επαναφερουμε τη συσκευή στην αρχική θέση. Και τη κερδίζουμε με το ξεκλείδωμα της λοντρερ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα