Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H kompla έγραψε:
Μήπως να φταίει ότι είναι τα xp
=============== Αυγ 18th 2017, 2:25pm ===============
Ο/H xristospop έγραψε:
Μια ερώτηση για ποιο λόγο ξεκλειδωνουμε τη bootloader.
-
-
-
Αδελφια νενικηκαμεν.....ολα πηγαν ρολοι και επιτελους ξεκλειδωσα επισημα....το βραδακι σκεφτομαι να προχωρησω στην εγγακασταση ρομ. θα ακολουθησω αυτο τον οδηγο για να βαλω twrp TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
και μετα αυτον για να βαλω την καινουρια ρομ Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
λογικα θα ειμαι ενταξη... το κιν ειναι ενα redmi note 4a. καλα το το σκεφτομαι η πρεπει να κανω και κατι αλλο η να ακολουθησω αλλον οδηγο? -
Redmi 4a Rolex μάλλον εννοείς.
Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό. =>Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. -
-
σορυ παιδια 4α ηθελα να γραψω.... ακολουθησα τομ οδηγο που μου ειπε ο George Kaggelaris και ολα δουλεψαν ρολοι....σε ουτε 10 λεπτα ειμαι ηδη στην φαση του συγχρονισμου....πιο πολυ ωρα πηρε να μπουταρει παρα ολα τα αλλα.... τελος καλο ολα καλα λοιπον!!! Ευχαριστω πολυ απαντες!!!!
-
εχω το redmi note 3 Hennessy mtk ενος φιλου και εχει unofficial 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) πως ξεκλειδωνω το bootloader ??
οπως λεει στην πρωτη σελιδα ?αυτο ακολουθω? ευχαριστω... -
Περνάς πρώτα μια επίσημη China Developer fastboot ROM με SP-Flash Tool, και αν έχεις Mi Λογαριασμό με ενεργή άδεια, ξεκλειδώνεις. Αλλιώς κάνεις αίτηση.
Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις με unofficial ROM. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Περνάς πρώτα μια επίσημη China Developer fastboot ROM με SP-Flash Tool, και αν έχεις Mi Λογαριασμό με ενεργή άδεια, ξεκλειδώνεις. Αλλιώς κάνεις αίτηση.
Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις με unofficial ROM.
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ok εχω Mi Λογαριασμό ειχα ξεκλειδωσει ενα redmi note 4..ισχυει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα