Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Γράφει αλλά αυτά τα έχω κάνει ήδη. Μήπως χρειάζεται να κανω νεο account και νεα αίτηση; Με το παρων account ειχα ξεκλειδωσει παλιοτερα ενα note 3 pro.
-
-
-
Τις επιλογές για προγραμματιστές θα τις ενεργοποιήσεις πατώντας επτά φορές την έκδοση miui , στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, έκδοση miui.
-
Εχω βαλει στο κινητο mi account κανονικα. Επισης σε developer settings προσθεσα τα στοιχεια στο unlock status με επιτυχία. Στο mi find δεν συνδέεται ομως, βγαζει no network. Οπως προείπα με το ίδιο account εχω ξεκλειδωσει κι αλλη συσκευη. Δεν ξερω αν παιζει ρολο.
-
Το mi unlock tool σε αφήνει να το κατεβάσεις κανονικά από en.miui;
-
-
Ναι ολα κανονικα
-
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H azuli έγραψε:
Εχω ηδη στησει το τηλ,γι αυτο ρωταω..
Για το τοπικό back up:
Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία αντιγράφου
Το αρχείο που δημιουργείται αποθηκεύεται μέσα στην εξωτερική SD κάρτα, εάν έχεις, αλλιώς στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στη διαδρομή MIUI\backup\AllBackup\(01-08-07_20-08-2017)
Όπου "01-08-07_20-08-2017" είναι το όνομα αρχείου του φακέλου που δημιουργείται σύμφωνα με την ώρα και ημερομηνία δημιουργίας του back up.
Κρατάς το αρχείο στο PC σου και όταν είσαι έτοιμος το ξαναβάζεις στο τηλέφωνο και για το restore (επαναφορά), ακολουθείς την ίδια διαδρομή.
Σημείωση: Μόνο το Viber δεν κρατάει αυτό το back up, αλλά το viber, έχει δικό του back up μέσα απο τις ρυθμίσεις του.
Όταν τελειώσεις με τα πάντα κάνε (προαιρετικά) και ένα συγχρονισμό με το MiCloud και θα είσαι κομπλε!
=============== Αυγ 31st 2017, 8:10am ===============
Δοκιμασα να φτιαξω νεο λογαριασμο mi account αλλα δεν με αφηνει να δωσω το τηλεφωνο μου ωστε να φτασει στο 100% γιατι ο αριθμος χρησιμοποιειται απο το προηγουμενο account.Τι κανουμε τωρα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα