Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλημερα στην ομαδα τελικα εχθες καταφερα και περασα τον twpr και περασα την ελληνικη ρομ!και ολα μια χαρα! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους με βοηθησαν!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μπράβο Χρήστο ώρα να το χαρείς !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορει καπιος να μου πει που βρισκουμε το zipaki για να το κανω root!
Δεν ξερω αν ειναι αυτο που βρηκα! [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
-
Ο/H azuli έγραψε:
Ευχαριστω! Το τοπικο backup τι ακριβως κανει back up? 3rd party Apps και 3rd party app data κανει αλα titanium? Τα settings ολα? Επισης το micloud κανει κατι backup που δεν κανει το τοπικο?Δεν χρησιμοποιω micloud και δεν εχω σκοπο,δεν θελω τα data μου ουτε στους servers της xiaomi ουτε της google ουτε κανενος..!
=============== Αυγ 31st 2017, 8:10am ===============
Δοκιμασα να φτιαξω νεο λογαριασμο mi account αλλα δεν με αφηνει να δωσω το τηλεφωνο μου ωστε να φτασει στο 100% γιατι ο αριθμος χρησιμοποιειται απο το προηγουμενο account.Τι κανουμε τωρα?
Το Titanium δεν συστήνεται με την Miui.
Το τοπικό back up κρατάει τα ΠΑΝΤΑ, εκτός από τα προσωπικά σου αρχεία (φωτογραφίες, μουσική κλ.π) και γι'αυτό συστήνεται ο συγχρονισμός με το MIcloud, αλλά αν δεν θέλεις τα "συννεφα", πάρε τα προσωπικά σου αρχεία στο PC σου.
Άλλαξε το νούμερο στο παλιό λογαριασμό, ή βάλε άλλο τηλέφωνο που το έχεις στη κατοχή σου ή απλά αγνοησέ το και βάλε μόνο e-mail και ας μην φτάσει στο 100%... δεν πειράζει! Θα λειτουργεί τέλεια και με 75% ή και με 50%... -
Εχω την έκδοση mi unlock 1.1.01212 χρειάζεται να την αναβαθμίσω για να ξεκλειδωσω το RN4?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα