@xflouris φίλε μου εγώ όταν έκανα αίτηση πήρα έγκριση μετά από 15 μέρες, και τότε παλεύαμε με παράπονα στο site τους κ.τ.λ. Και οι πιο παλιοί σίγουρα ακόμα πιο δύσκολα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ, υπομονή 3 μέρες είναι.
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα και πάλι , μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4 4GB/64GB snapdragon . Πήγα και εγώ ο καημένος να δω απλά αν είναι κλειδωμένος ο bootloader με το πρόγραμμα του unlock bootloader . Προσπάθησα την πρώτη φορά και ήταν κλειδωμένος και μου έγραφε να κάνω log in το mi account μου στην συσκευή και να πατήσω το μέσα από την συσκευή το Mi Unlock status . Το πάτησα και εγώ γιατί λέω ίσως έχει γίνει πιο εύκολος ο τρόπος (έχω να κάνω 1 χρόνο unlock bootloader) και όταν πήγα μέσα από το πρόγραμμα να δοκιμάσω μου λέει να προσπαθήσω ξανά σε 72 ώρες . Γίνεται με κάποιον τρόπο να "ξεπεράσω" αυτό το 72 ώρες ; Γιατί ήθελα να περάσω την ελληνική rom στο νέο κινητό και να κάνω transfer τα πάντα από το Redmi Note 3 Pro που έχω τώρα . Πείτε μου ότι δεν πρέπει να περιμένω 3 μέρες για να χρησιμοποιήσω το νέο κινητό !
-
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο μέσα στο forum. Υπομονή 72 ωρίτσες.
-
-
Ο/H markito έγραψε:
-
Γιατί ;; θα πάρεις τοπικά αντιγραφα και συγχρονισμό με το cloud και το 90% θα γυρίσει πίσω όταν βάλεις την Ελληνική rom !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και με λογαριασμό φίλου που προσπάθησα τελικά είναι αναγκαίο κακό το 72 ώρες , πρώτα πας και δηλώνεις την συσκευή και θέλει 72 ώρες για να έχεις το δικαίωμα του ξεκλειδώματος .
-
Σε RN4 MIDO έχω τήν Version: V8.5.4.0.NCFMIED (MIUI8) για να ξεκλειδώσω πρέπει να πέράσω την
Developer ROM Version: 7.8.31 (MIUI9) με τον UPDATER -
Ο/H mkasapidis έγραψε:
Σε RN4 MIDO έχω τήν Version: V8.5.4.0.NCFMIED (MIUI8) για να ξεκλειδώσω πρέπει να πέράσω την
Developer ROM Version: 7.8.31 (MIUI9) με τον UPDATER
-
Ευχαριστώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες