Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
μετα flasharo αυτην απο το site μας που εχω κατεβασει xiaomi-miui-hellas-7.0_hydrogen_XTRV_Stable_V8.5.1.0 ειναι οκ ετσι?
=============== Οκτ 18th 2017, 12:27am ===============
Ο/H akantzis έγραψε:
Ο/H makisfz έγραψε:
live every day as it was the last day of your life!! -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό διάβαζα τώρα... Φυσικά και να το δοκιμάσει.
Το θέμα είναι όμως τι φταίει...
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H makisfz έγραψε:
περασε η ελληνικη ρομ!!!!
ευχαριστω ολα τα παιδια για την πολυτιμη βοηθεια τους...και βεβαια ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια που κανετε και συνεχιζεται να κανετε.πραγματικα μπραβο!!!
=============== Οκτ 18th 2017, 1:06am ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
αν καταφέρεις ποτέκαι περάσεις twrp, αυτό θα κρατήσεις και κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής θα επιλέξεις να μην περάσει το OFFICIAL που σου προτείνει...ποτέ!!
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και αν εγκαταστήσεις Ελληνική θα σβήνεις από μέσα το φάκελο recovery για να μην στο αλλάξει.
ευχαριστω ρε παιδια ..πραγματικα ευχαριστωlive every day as it was the last day of your life!! -
-
@akantzis ο @geoanto555 θα του κάνει μια μικροχειρουργική του twrp που μας βρήκε η @fog , είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρει την ησυχία του εάν δεν λύσει το μυστήριο γιατί δεν περνάει το twrp το δικό του και θα κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις μόνο το μυστικό του twrp zcx cofface δεν μπορεί να ξεδιαλύνει , αλλά που θα πάει.
Ως προς το παρόν twrp που δεν έχεις τώρα ,τώρα πια δεν χρειάζεσαι σκονάκια μπες fastboot mode και φλάσαρέ το με τις εντολές από cmd και τον φάκελο adb , που έχεις πλέον μάθει απ' έξω. -
Ο/H akantzis έγραψε:
μπορουμε να το φτιαξουμε καπως με την modarismeni version που βρηκαμε??
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H akantzis έγραψε:
μπορουμε να το φτιαξουμε καπως με την modarismeni version που βρηκαμε??
live every day as it was the last day of your life!! -
-
καλησπερα...πηρα το redmi note 4x και εκανα μια αποπειρα να ξεκλειδωσω τον bootloader...εχω παρει αδεια απο την χιαομι αλλα απο την στιγμη που μου εδωσε την αδεια μεχρι να επιγχειρησω να τον ξεκλιδωσω περασαν 24 ωρες....την επομενη μερα λοιπον προσπαθησα για πρωτη φορα τον ξεκλειδωσω αλλα μου εβγαλε να δοκιμασω μετα απο 24 ωρες και εκεινη την ωρα ειδα οτι στο κινητο δεν ειχα ενεργοποιημενο το oem unlock...ποιο λετε να φτεει το οτι δεν ενεργοποιησα το oem unlock ή οτι περασε μια μερα μεχρι να κανω αποπειρα να το ξεκλειδωσω?
-
Δεν έχει σχέση το OEM Unlock. Θα σου έβγαζε άλλο μήνυμα αν είχε σχέση.
Καλό βέβαια είναι σε κάθε περίπτωση να ανεβάζεις screenshot με το σφάλμα που λαμβάνεις, ώστε να είναι και για εμάς εύκολο να σε βοηθήσουμε. -
Δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα το μονο ποθ εγραψε ηταν κατι τετοιο 'After 24 hours trying unlock the device' εαν δεν κανω λαθος!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα