Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα παιδιά.
Πηρα σήμερα το Mi 8 και πήγα να κάνω την αίτηση για να ξεκλειδώσω το bootloader αλλά δεν ανοίγει το site. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση ζητάω συγνώμη. -
Ο/H xristos9 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Πηρα σήμερα το Mi 8 και πήγα να κάνω την αίτηση για να ξεκλειδώσω το bootloader αλλά δεν ανοίγει το site. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση ζητάω συγνώμη.
Δοκίμασε πάλι αύριο... -
Μπαίνω στην ιστοσελίδα και πατάω εκεί που λέει download mi unlock. Κάνει να φορτώσει την επόμενη σελίδα που από ότι θυμάμαι κατεβάζει το πρόγραμμα και κάνεις την αίτηση αλλά η σελίδα δεν φορτώνει ποτέ και ούτε κατεβαίνει το πρόγραμμα. Στο ttp://en.miui.com/unlock/download_en.html
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! -
Μόλις πάτησα στο link που έβαλες και πήγες στη σελίδα να κατεβάσω το unlock tool, υπόψη, πλέον δεν γίνεται αίτηση, απλά κατεβάζεις την εφαρμογή, συνδέεσαι με το mi account σου και δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις, δες κι εδώ σχετικά ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Τώρα που το ξανα δοκίμασα το κατεβάζει και εμενα.
Α δεν το ήξερα ότι δεν χρειάζεται πλέον αιτηση. Να είσαι καλά φίλε μου. -
Καλησπέρα , αφού ξεκλείδωσα τον bootloader έβαλα την rom που ήθελα τώρα πρέπει να ξανακλειδωσω ή θα κλειδώσει μόνο του; Και αν ναι πώς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H simosthe έγραψε:
Καλησπέρα , αφού ξεκλείδωσα τον bootloader έβαλα την rom που ήθελα τώρα πρέπει να ξανακλειδωσω ή θα κλειδώσει μόνο του; Και αν ναι πώς;
Για θέμα ασφάλειας της συσκευής είναι επιθυμητό; Επηρεάζει κάτι ; Και τι μπορεί να συμβεί;
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H simosthe έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H simosthe έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@simosthe έχεις redmi 5 plus με China locked bootloader , χαχαχα τώρα σε θυμήθηκα κάτι μου έλεγε το username , εάν κλειδώσεις τον bootloader θα πέσεις σε bootloop , ή τον αφήνεις ξεκλείδωτο με global που είσαι τώρα ή του περνάς China rom και κλειδώνεις, άλλη λύση δεν υπάρχει...
Ή του περνάς twrp και xtrv , και αυτή η λύση έχει ως προαπαιτούμενο ξεκλείδωτο bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα