Το είδα...αλλά δεν λέει για κωδικό ούτε εκεί ...ούτε και στην αναλυτική περιγραφή παρακάτω στο βίντεο.Ο/H ktsak έγραψε:
Μια χαρα μιλάει για κωδικό, μην τσιμπάτε. Δες ......
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Το είδα δεν λέει πουθενά για κωδικούς. Δεν κατάλαβα στην αρχή στο βήμα 3 σου λέει μπες στις ρυθμίσεις στον mi account χωρίς να σου πει τι να κάνεις και αμέσως reboot σε fastboot mode.
Θα το τσεκάρω το βράδυ αν στέκει. Αν κάποιος το δοκιμάσει ας μας πει αν δουλεύει. -
Παιδιά μια ερώτηση , εγώ τώρα που έχω την Ελληνική rom , unlock bootloader κτλ γιατί όταν πάω να βάλω το SuperUS μου λέει ότι θέλει update και όταν το πατάω δεν γίνεται ; Ουσιαστικά δεν είμαι admin στην συσκευή μου ή κάτι κάνω λάθος ;
-
-
-
-
-
[ultimate Guide] How To Unlock Bootloader, Root And Flash Recovery On Redmi Note 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
λενε επισης και αυτο.ισχυει?
You can easily unlock your Bootloader with the following procedure. You dont need to apply for any Unlock Code or other stuff.
REQUIREMENTS:
-- RedMi Note 3
-- Developer ROM installed (stable will not work !!!)
-- working MI-Account (verified and SIM CARD activated)
-- Unlocking Software ( get it here )
- Start your Phone running a developer ROM
- Proceed through the Setup Wizard
- Connect your Phone to your verified Mi-Account (Settings -> Accounts)
- Login to i.mi.com and make sure that your new RedMi Note 3 is connected to that Account. (It appears that it only works when you connected a SIM-Card/Phone Number to your Account - Can be from another phone but your Account must be linked to a SIM-Card.)
- Reboot your Phone to Fastboot Mode (Power + volume down)
- Connect your Phone via USB to your Computer
- Start the MiFlashUnlock.exe (find the link at REQUIREMENTS)
- Click the left Button (chinese text)
- Login with your Mi-Account you used to link your new Phone
- Press the Button with chinese Text and watch the show
- Your Bootloader is unlocked when the progressbar shows 100%.
- Reboot your phone.
- Start your Phone running a developer ROM
-
Όταν με το καλό φτάσεις στο βήμα 9 δεν θα κάνει log in αν δεν έχει πάρει δικαιώματα ξεκλείδωματος ο λογαριασμός και θα σταματήσει εκεί η διαδικασία.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Τελικά το μόνο που ήθελε ήταν να κάνω install το SuperUS από το TWRP και τώρα όλα κομπλέ !
-
ναι αυτο ελεγε και στον οδηγο.το κανεις απο εκει και ολα καλα.
-
Και τωρα τι κανω? ξανα αιτηση????????? πφφφφφφφφφφφφ
απο τις 09-01-2016 ειχα κανει αιτηση και μετα απο τοση αναμονη μπηκα στο MiflashUnlock και μου εγραψε το παρακατω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα