Mεγέθυνση & σμίκρυνση ανοιχτών εφαρμογων
- Tips&Tricks
-
-
Χρήστο πολύ καλό το tip. Δες τι παρατήρησα χρησιμοποιώντας το. Οταν κάνετε χρήση της κάμερας καλό είναι να ελέγχετε μετά ότι την κλεισατε και από τις πρόσφατες χρησιμοποιουμενες γιατί καταγράφει εικόνα. Η διαπίστωση έγινε με το tip σου. Οταν έκανα μεγέθυνση των προσφατων εφαρμογών, μεταξύ αυτών και η κάμερα, είδα ότι είχε εικόνα που δεν είχα τραβήξει. Ήταν η εικόνα που είχε καταγράψει λίγο πριν την κλεισετε . Άρα την κρατούσε κάπου προσωρινά. Δοκιμάστε να δείτε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Χρήστο πολύ καλό το tip. Δες τι παρατήρησα χρησιμοποιώντας το. Οταν κάνετε χρήση της κάμερας καλό είναι να ελέγχετε μετά ότι την κλεισατε και από τις πρόσφατες χρησιμοποιουμενες γιατί καταγράφει εικόνα. Η διαπίστωση έγινε με το tip σου. Οταν έκανα μεγέθυνση των προσφατων εφαρμογών, μεταξύ αυτών και η κάμερα, είδα ότι είχε εικόνα που δεν είχα τραβήξει. Ήταν η εικόνα που είχε καταγράψει λίγο πριν την κλεισετε . Άρα την κρατούσε κάπου προσωρινά. Δοκιμάστε να δείτε.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Χρονια με Miui, αυτο δεν το ηξερα..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μόλις το τσέκαρα και εγώ, μπράβο πολύ ωραίο κόλπο!zaf_4 --> Zafeira
-
-
-
δεν έχω πολλές εφαρμογές ανοικτές συνέχεια οπότε δεν με ένοιαζε
παλιός δεν είμαι...5 μηνώνxiaomακιας είμαι
-
Ακόμα δεν μπορώ να το κάνω!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ακόμα δεν μπορώ να το κάνω!!!
Ξεκίνα από το κέντρο της οθόνηςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
οκ τώρα το κατάλαβα!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0