Αν έβαλες την Ελληνική ROM, είχες κάνει πρώτα ένα Factory Reset πριν την περάσεις ?Ο/H smatakis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, σε redmi note 2prime από την ημέρα που την πέρασα μου κάνει κάποια κολλήματα στις εφαρμογές και όταν με παίρνουν μου διαμαρτύρονται ότι ακούγομαι από το υπερπέραν! Κάποια συμβουλή?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ
ή από τον σύνδεσμο στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
-
.Καλημέρα. Έχω θέμα με πολύ συχνες επανεκκινήσεις στο ξεκαρφωτο. Ξεκινάει για επανεκκίνηση ξανά και ξανά ασταμάτητα και μόνο με είσοδο στο ρικαβερυ γλιτωνω. Ξεκίνησε με την προηγούμενη stable αλλά συνεχίζεται και τώρα με αυτή την dev. Επίσης,γιατί έχω cwm recovery, αφού καταργήθηκε; Μήπως φταίει αυτό; Πως να ξαναβαλω μι; Οι επανεκκινήσεις απ το wifi (που διορθώθηκαν όπως λέει το changelog) τι είναι;.ευχαριστώ! ΥΓ Το θέμα ξεκίνησε προ 2μηνων όταν πρωτοεβαλα την προηγούμενη stable 7.0 και συνεχίζεται και με αυτήν την dev.
-
Έκανες να πιστέψω τα απαραίτητα wipe όταν μεταφέρθηκε από Stable σε Developer?
Επειδή είναι κάπως περίεργο να σου τα έκανε και στις 2. Εκτός αν δεν έκανες τα wipes. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έκανες να πιστέψω τα απαραίτητα wipe όταν μεταφέρθηκε από Stable σε Developer?
Επειδή είναι κάπως περίεργο να σου τα έκανε και στις 2. Εκτός αν δεν έκανες τα wipes.
Ναι φυσικά!
-
Ο/H karamela έγραψε:
.Καλημέρα. Έχω θέμα με πολύ συχνες επανεκκινήσεις στο ξεκαρφωτο. Ξεκινάει για επανεκκίνηση ξανά και ξανά ασταμάτητα και μόνο με είσοδο στο ρικαβερυ γλιτωνω. Ξεκίνησε με την προηγούμενη stable αλλά συνεχίζεται και τώρα με αυτή την dev. Επίσης,γιατί έχω cwm recovery, αφού καταργήθηκε; Μήπως φταίει αυτό; Πως να ξαναβαλω μι; Οι επανεκκινήσεις απ το wifi (που διορθώθηκαν όπως λέει το changelog) τι είναι;.ευχαριστώ! ΥΓ Το θέμα ξεκίνησε προ 2μηνων όταν πρωτοεβαλα την προηγούμενη stable 7.0 και συνεχίζεται και με αυτήν την dev.
Έκανες σωστά την μετάβαση από Stable σε Dev όπως περιγράφουν οι οδηγοί?Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H karamela έγραψε:
2.Περνάς την Dev που θέλεις μεσα από από τη ROM ''επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης''.
3.Κάνεις τις ρυθμίσεις στο κινητό (εφαρμογές και ρυθμίσεις, logins, εμφάνιση, ήχος κ.α.)
4.Ξαναπερνάς την ίδια Dev ώστε να σου εγκατασταθούν και οι εφαρμογές του xiaomi hellas ''επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης'' πάλι
και είσαι jet.
Θα δεις μετά σιγα σιγά να εγκαθιστώνται οι εφαρμογές που είχες πριν (θα είναι από τον λογαριασμό σου)Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
H τελευταία devs στο redmi note 2 prime τα έχει κάνει μπάχαλο. Το ξέρω ότι αναφέρθηκε ξανά, αλλά έχω θέμα με την δεύτερη σιμ δεν βρίσκει σχεδόν ποτέ δίκτυο. Και μου ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό.
Αναμένω στην νέα την Παρασκευή και έχω ξενερώσει λιγάκι με τις 2 τελευταίες που δεν είμαι ικανοποιημένη. Αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία για clean install και προηγούμενη έκδοση.zaf_4 --> Zafeira -
Καλημερα αρκετες φορες οταν με περνουν τηλ δεν μπορω να το σηκωσω.... δλδ κολλαει δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ουτε το κοκκινο ,ουτε το πράσινο, ουτε το τριτο κουμπι .Υπαρχει καποια λυση;;; το εχω κανεο προσφατα επαναφορα εργοστασιακων
-
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Καλημερα αρκετες φορες οταν με περνουν τηλ δεν μπορω να το σηκωσω.... δλδ κολλαει δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ουτε το κοκκινο ,ουτε το πράσινο, ουτε το τριτο κουμπι .Υπαρχει καποια λυση;;; το εχω κανεο προσφατα επαναφορα εργοστασιακων
-
Ο/H MetzeloS έγραψε:
Ο/H stelios1987 έγραψε:
Και σε μενα συμβαινει αυτο αρκετες φορες αλλα οχι σε καθε κληση, ειναι σα να μην λειτουγει τιποτα στην οθονη εκεινη την ωρα ενω μολις σταματησει η κληση ειναι ολα κανονικα. Ειμαι με την 5.12.24.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα