συμβαινει το ιδιο αν αντι για ξεκλειδωμα κανεις σλαιντ δεξια ή αριστερα για καμερα ή κληση. Δεν αποκρινεται η οθονη και θελει να πατησεις παλι power button, μετα να ξεκλειδωσεις μια φορα κ τοτε δουλευουν ολα κομπλε..Ο/H azazeloni έγραψε:
Και σε μενα συμβαινει αυτο αρκετες φορες αλλα οχι σε καθε κληση, ειναι σα να μην λειτουγει τιποτα στην οθονη εκεινη την ωρα ενω μολις σταματησει η κληση ειναι ολα κανονικα. Ειμαι με την 5.12.24.Ο/H MetzeloS έγραψε:
Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και 3-4 αναβαθμισεις! αν βρει κανεις λυση ας μας πει! ΕυχαριστωΟ/H stelios1987 έγραψε:
Καλημερα αρκετες φορες οταν με περνουν τηλ δεν μπορω να το σηκωσω.... δλδ κολλαει δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ουτε το κοκκινο ,ουτε το πράσινο, ουτε το τριτο κουμπι .Υπαρχει καποια λυση;;; το εχω κανεο προσφατα επαναφορα εργοστασιακων
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
καλησπέρα παιδιά. Σε mi3, mipad ολα καλά προς το παρόν. Στο redmi note 2 prime δεν μου ενεργοποιεί το mi voice κ δειχνει να φορτώνει συνέχεια. Υπάρχει κάποια λύση;
Στο mi3 έχει ενεργοποιηθεί το mi voice, στο redmi note 2 δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει. Την προηγούμενη έκδοση δεν την είχα βάλει στο prime.
Το κόλλημα κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλ στο mi3 συνεχίζει να το κάνει κ σε αυτή την ρομ -
-
Έχω παρατηρήσει τα εξής σε αυτή την rom στο note pro:
1) έχει τύχει 2-3 φορές το κινητό να μου λαγκάρει! Είχα να το δω από το mi3 αυτό.
2) όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή για την κάμερα της Xiaomi με την νυχτερινή όραση, την αυθεντική, όταν συνδέεται με την κάμερα κρασάρει! Επίσης δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από την κάμερα για κίνηση. Αντιθέτως του mi home δουλεύει.
Η μπαταρία δεν φαίνεται άσχημη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Στο redmi 2 td δεν έχω κανένα από τα προαναφερουμενα προβλήματα. Το YouTube δουλεύει κανονικά, δοκίμασα σε Playlist παίζει κανονικά για 20 + λεπτά που είδα, κλήσεις κτλ όλα κανονικά. Η μπαταρία πάει πάρα πολύ καλά, είναι τώρα δεύτερη ημέρα και έχω 61%... (αξιοπερίργο ειναι η οθόνη στα στατιστικά έχει πάει στο 26% ενώ συνήθως είναι πανό απο 35%).
-
Εβαλα την fastboot (stable global) sto mi4 .Τωρα για να παω σε δικιά μας stable ποια μεθοδο? Recovery και καθαρη ή μεσω αναβαθμισης?
-
Και τα 2 θα σου δουλέψουν, αλλά φυσικά από το Recovery με Factory Reset (Wipe Data + Cache) πριν από το Install, θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Σε περίπτωση που θελησω να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση χρειάζεται και wipe data?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Σε περίπτωση που θελησω να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση χρειάζεται και wipe data?
Όχι factory reset λοιπόν.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H baiosss έγραψε:
-
Ο/H baiosss έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0