thanks!!!!
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2
edit ακυρο το bug ολα καλα
Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια.
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.There is no place like 127.0.0.1 -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από παντού είναι,
βλέπω IPs από Κϊνα - Ινδία - Ρωσία - Γερμανία - και φυσικά από τους γείτονές μας.
Αλλά είναι fake αφού το 90% κινούνται μέσω Proxy...
Έπεσε ο δικός τους σέρβερ -
Ο/H hcross έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2
Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια.
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
Καλημέρα και μένα μου συμβηκε αλλά πήγα απενεργοποιησα την κάρτα για λόγο και μετά όταν την ενεργοποιησα πάλι όλα όκ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ο/H hcross έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
Καλημέρα και μένα μου συμβηκε αλλά πήγα απενεργοποιησα την κάρτα για λίγο και μετά από 1 λεπτό την ενεργοποιησα πάλι και δούλευε κανονικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρόσεξε λίγο τα σπαμαρίσματα σου Μπίλι και τα αχρείαστα quotes των quotes
-
Καλημέρα, επιβεβαιώνω και εγώ το bug με την πρώτη κάρτα και την ένδειξη σήματος.. ...δεν διορθώνεται ούτε με restart ούτε με απενεργοποίηση - ενεργοποίηση κάρτας.. ...
Όλα αυτά σε Redmi Note 2......Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Διαψευδω σε μενα bug με μη ενδειξη καρτας sim σε redmi note 2. Ολες οι ενδειξεις φαινινται κανονικα.
-
Ολα καλα σε εμενα δεν εχω προβλημα με τις sim. Aπο την αρχη της εγκαταστασης της ρομ ολα ηταν οκ.
-
-
Πρώτα-πρώτα να πω ένα ακόμη ευχαριστώ για τη νέα έκδοση.
Διάβασα αρκετούς να γράφουν για bug μη ένδειξης σήματος στην 1η SIM (ενώ έχει), άλλους να λένε ότι λύθηκε, άλλους όχι, άλλους ότι δεν υπάρχει το bug.
Πραγματικά απορώ γιατί συμβαίνει αυτό σε -θεωρητικά-ίδιες συσκευές.
Φαντάζομαι ότι ίσως είναι conflict της ROM με κάποιες εφαρμογές, αλλά σίγουρα δεν είμαι ειδικός.
Χρήσιμο θα ήταν να έχουμε ενημέρωση γι' αυτό το bug, αν παρουσιάζεται σε όσους έκαναν (ή δεν έκαναν) Wipe Cache & Dalvik Cache. -
Ο/H evankouros έγραψε:
Χρήσιμο θα ήταν να έχουμε ενημέρωση γι' αυτό το bug, αν παρουσιάζεται σε όσους έκαναν (ή δεν έκαναν) Wipe Cache & Dalvik Cache.
Εγώ δεν έκανα κανένα wipe (έκανα όμως την προηγούμενη βδομάδα, δεν ξέρω αν κουβαλούν τίποτα από παλιά) σε mi4c και δεν υπάρχει το συγκεκριμένο bug
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα