και εγώ έχω θέμα με το σήμα
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H g_koul έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους κα καλως σας βρηκα ειμαι καινουργιος στα xiaomi και στο forum εχω το
Xiaomi Redmi 2A 4G LTE 4.7"
πια rom πρεπει να κατεβασω
κάτω απο την μπαταρία υπάρχει ενας αριθμός 20140811 ή 201408113. Ποιό είναι στην δική σου συσκευή?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Είναι BUG του εικονιδίου και τίποτα παραπάνω...
Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, αλλά το εικονίδιο γίνεται Transparent και δεν φαίνεται.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H topmar έγραψε:
Λοιπόν, εγώ είχα κάνει Wipe Cache & Dalvik Cache κανονικά, αλλά δεν εμφανιζόταν το σήμα στην 1η κάρτα SIM, όμως....... ως δια μαγείας, μετά από 4-5 ώρες χρήσης του κινητού, τώρα δείχνει ΟΚ!!
Τι να πω.... Χαχαχαχαχα
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
.....και όπως ξαφνικά εξαφανίστηκε το πρόβλημα, έτσι εμφανίστηκε πάλι πριν μια ώρα....
Άρα όντως έχει κάποιο θέμα η ΡΟΜ....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Το θέμα με το YouTube το έχουν επιβεβαιώσει και οι κινέζοι στο en.miui.com με bug report οπότε μάλλον είναι γενικό πρόβλημα.
[Mi2s] Youtube app video stops - "Touch to retry" - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile -
από μπαταρία πάντως πάει πολύ καλά
-
Ο/H g_koul έγραψε:
ο αριθμος ειναι 2014512 δεν υπαρχει στις ROM
-
-
Μπράβο στην ομάδα.
Λύθηκε το πρόβλημα με το REBOOT λόγω αποσύνδεσης του WiFi!!!
Άντε και τον Φλεβάρη 6.0 Marshmallow...
Ευχαριστούμε πολύ!!!! -
καλημερες και από εμένα! Με την νέα ρομ στο ρυζακι που την έβαλα χτες παρατήρησα σήμερα το πρωί ότι είχε κολλήσει το WiFi. Και επίσης άρχισαν ξανά τα κολλήματα του launcher ενώ στις προηγούμενες ρομ είχε διορθωθεί αυτό.. Για να γυρίσω στην προηγούμενη κάνω απλά restore back up ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Ευχαριστώ πάντως!!
-
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
καλημερες και από εμένα! Με την νέα ρομ στο ρυζακι που την έβαλα χτες παρατήρησα σήμερα το πρωί ότι είχε κολλήσει το WiFi. Και επίσης άρχισαν ξανά τα κολλήματα του launcher ενώ στις προηγούμενες ρομ είχε διορθωθεί αυτό.. Για να γυρίσω στην προηγούμενη κάνω απλά restore back up ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Ευχαριστώ πάντως!!
-
Ολα καλά με την νέα έκδοση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έδωσαν 6.0 στο mi Note και ΟΧΙ στο mi Note Pro!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα