Παιδιά δείτε αυτό και πέστε μου αν μπορείτε πως μπορώ να το διορθωσω ! Επίσης άλλο ένα μικρό bug που παρατήρησα είναι στην μπάρα δικτύου , παρότι μπορώ να καλεσω κανονικά δεν δείχνει καμία γραμμή..
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H hcross έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2
edit ακυρο το bug ολα καλα
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
-
Είναι bug που δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα της συσκευής. Απλά έγινε transparent το εικονίδιο με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να μην φαινεται καθαρά ...
-
Καλημερα. Το μονο θεμα που παρατηρησα με τη νεα εκδοση ειναιβτο γνωστο με το σημα της πρωτης καρτας. Εκλεισα τη γραμμη την ξανα ανοιξα διορθωθηκε για λιγο αλλα παλι τα ιδια. Αυτο ομως που νε χαροποιησε ειναι οτι η διαρκεια της μπαταριας αυξηθηκε κατα πολυ. Ευχαριστω.
-
Ο/H billyrek έγραψε:
Καλημερα. Το μονο θεμα που παρατηρησα με τη νεα εκδοση ειναιβτο γνωστο με το σημα της πρωτης καρτας. Εκλεισα τη γραμμη την ξανα ανοιξα διορθωθηκε για λιγο αλλα παλι τα ιδια. Αυτο ομως που νε χαροποιησε ειναι οτι η διαρκεια της μπαταριας αυξηθηκε κατα πολυ. Ευχαριστω.
-
Καλημέρα και από εμένα σε όλους, όπως ανέφερα και προηγουμένως δεν έχω κανένα bug ή οτιδήποτε άλλο και το youtube δεν σταματάει και όλα δείχνουν μια χαρά εκτός από τον καιρό που δεν είναι μεταφρασμένος όπως πρίν.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως: Όταν κάνω αναβάθμιση πρέπει να έχω όπωσδήποτε Custom Recovery (TWRP παράδειγμά) ή και με την Stock Recovery είμαι μια χαρά; Τόσο καιρό πάντως έκανα wipe cache με τo stock.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Μια χαρά είσαι και με το Stock....
-
Ο/H hcross έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2
edit ακυρο το bug ολα καλα
Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
Το επιβεβαιωνω και εγώ αυτό που αναφέρουν τα παιδιά πως συμβαίνει στο Redmi Note 2
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H billyrek έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H billyrek έγραψε:
-
Ο/H trata έγραψε:
και εγώ έχω θέμα με το σήμα
εταιρειας
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
καλησπερα αλλο ενα προβλημα που εντοπισα ειναι στο MI VOICE στο redmi note 2 δεν ενεργοποιείται (κολλαει στο activating) συμβαινει σε ολους;
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H g_koul έγραψε:
ο αριθμος ειναι 2014512 δεν υπαρχει στις ROM
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0