Ναι φυσικα... Δεν γινεται τιποτα... Εκανα αιτημα στο gearbest για αντικατασταση και το δεχτηκαν.. Επομενως ειναι στον δρομο η καινουργια.. Καπου πρεπει να την ακουσε καλα η λαμπιτσα...
καλημερα ρε παιδια τα φωτα σας .... εχω μια RGB λαμπα και ενα light strip σε ξεχωριστα δωματια ,κατα καιρους χωρις καμια κινηση απο εμενα (reset router ,reset λαμπων )μου τις βγαζει off line .Εχω vdsl συνδεση και φτυνω αιμα κυριολεκτικα να τις ξανασυνδεσω στο δυκτιο μου .Ειμαι στην vodafone και χρειαζεται να αλλαξω ρουτερ να τις ξαναδει με αποτελεσμα να χανω το voip μου ...Τι προτεινεται ? Υπαρχει καμια λυση ετσι ωστε να τις συνδεω πιο ευκολα στο δυκτιο μου ?
Αν μιλάμε για της πρώτες.. Κλείνεις τον διακόπτη και τον ανοίγεις και μετά από λίγο την βλέπει σε εμένα.. Αν όχι θέλει ανοιγοκλειμα 5 φορές ο διακόπτης για να μπει σε διαδικασία pering.. Φυσικά την 5η φορά ο διακόπτης θα μείνει ανοικτός και η λάμπα για λίγο θα αρχίσει να αναβοσβήνει
Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω μια yeelight rgb κ μετα απο επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων σε redmi note 2 κ εγκατάσταση των εφαρμογών μέσω mi account τον mi home δεν μπορεί να συνδεθει με τίποτα με την λάμπα,έχω δοκιμάσει ολους τους τρόπους!!Εκανα αναβάθμιση κ το mi home,παλι τζιφος!! Πριν την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κ επανεγκατασταση της εφαρμογής η yeelight δούλευε άψογα!!
προς ενημέρωση δεν κατάφερα να την συνδεσω με το xiaomi home.Mε το yeelight app όμως συνδέθηκε κανονικά κ δουλεύει σχετικα καλά αν κ με μια μικρή καθυστέρηση στις εντολές σε σχέση με το xiaomi home.
Τι γίνεται ρε παιδιά? Έχω 3 λάμπες, που μετά από διακοπή ρεύματος, κόλλησαν οι 2, και είπα να κάνω reset σε όλες. Πλέον, δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα, ούτε mihome, ούτε yeelight, όλο "connection time out", μου βγάζει. Μπήκα στο forum του yeelight, και το πρόβλημα λέει είναι γενικό, λόγω του τελευταίου firmware. Έχει κανείς, καμία ιδέα? Υπάρχει άλλη εφαρμογή, να τις ελέγχω, που να παρακάμπτει τη σύνδεση με τους servers της xiaomi?