Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Και πάλι λοιπόν ρωτάω. Και αυτοί πως το κάνουν οεο;;
-
Ο/H Sonicaki έγραψε:
Δεν ξεκλειδώνουν την συσκευή, αλλά απλά περνάνε μέσα από το SP flash tool τα images της ROM..
Αν είχαμε και εμείς την συσκευή θα μπορούσαμε να βγάλουμε όσα FastBoot θέλεις... -
Το θεμα ειναι,με τι προγραμμα το περνανε στο προ?
Η ρομ παντως υπαρχει διαθεσιμη για download απο την xiaomi οποτε υποθετω μπορει να μονταριστει για να γινει ροοτ κτλ. -
Μπορεί κάποιος κάτοχος ήδη του Pro να δεί εώς τι πρωτόκολλο υποστηρίζει το card slot UHS-I Speed Class 3 (U3) η Speed Class 1 (U1)?
Το έχω παραγγείλει και εγώ και θέλω να πάρω και μία κάρτα μνήμης.Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Μπορεί κάποιος κάτοχος ήδη του Pro να δεί εώς τι πρωτόκολλο υποστηρίζει το card slot UHS-I Speed Class 3 (U3) η Speed Class 1 (U1)?
Το έχω παραγγείλει και εγώ και θέλω να πάρω και μία κάρτα μνήμης.
-
Μήπως το αναφέρει στο βιβλιαράκι της συσκευής?Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
Δεν αναφέρει, τουλάχιστον όλα είναι κινέζικα αλλά και πάλι δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με αυτό που έγραψες.
-
Δεν πειράζει,ευχαριστώ για τον κόπο σουΣύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
Να σαι καλά δεν κάνει τίποτα
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Sonicaki έγραψε:
Αν είχαμε και εμείς την συσκευή θα μπορούσαμε να βγάλουμε όσα FastBoot θέλεις...
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Sonicaki έγραψε:
Αν είχαμε και εμείς την συσκευή θα μπορούσαμε να βγάλουμε όσα FastBoot θέλεις...
Δηλαδη εαν ειναι το παραχωρησουμε για καποιες μερες εαν ειναι να βοηθησουμε να προχωρησει η υποθεση,τοτε γιατι οχι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες