Ιδια αποδοση εχουν;;;θεωρητικα το προ ειναι πιο εξελιγμενο κ εχει καλυτερο επεξεργαστη;;
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ποια ιδια αποδοση?
Ο 650 ειναι παντου μπροστα κατα πολυ.
Στα μονα που ειναι μπροστα ο Χ10 ειναι στα multi core tests λογω του οτι ειναι 8πυρηνος.
Στα γραφικα δε, ειναι 2 φορες καλυτερος ο 650.
Τι το συζηταμε ακομα...
Ο 650 ειναι δυνατοτερος και απο τον 808,μονο η καρτα του 808 ειναι απειροελαχιστα καλυτερη απο του 650,ενω στη διαχειριση μπαταριας ο 650 τα παει πολυ καλυτερα. -
Κατεληξα στο προ παιδια.απο που να το παραγγειλω;;στο ebay το βρηκα 170€ με παζαρια κ αξιοπιστο πωλητη..αλλα προτιμω απο καταστημα Εκτος ελλαδας βεβαια να μ ρθει κ πιο φθηνα αλλα κ νά αποφυγω κ το paypal αν γινεται...εχετε να μ προτεινετε καποιο αξιοπιστο κ φθηνο;;;
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
αλλα προτιμω απο καταστημα Εκτος ελλαδας βεβαια να μ ρθει κ πιο φθηνα αλλα κ νά αποφυγω κ το paypal αν γινεται...εχετε να μ προτεινετε καποιο αξιοπιστο κ φθηνο;;;
>>>>Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
κ πιο φθηνα αλλα κ νά αποφυγω κ το paypal αν γινεται...εχετε να μ προτεινετε καποιο αξιοπιστο κ φθηνο;;;
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
Κατεληξα στο προ παιδια.απο που να το παραγγειλω;;στο ebay το βρηκα 170€ με παζαρια κ αξιοπιστο πωλητη..αλλα προτιμω απο καταστημα Εκτος ελλαδας βεβαια να μ ρθει κ πιο φθηνα αλλα κ νά αποφυγω κ το paypal αν γινεται...εχετε να μ προτεινετε καποιο αξιοπιστο κ φθηνο;;;
Όσο για το PayPal, πας να αποφύγεις αυτο που θα έπρεπε να επιζητάς, δηλ τη διασφάλιση των χρημάτων σου! Με τα money transfer πχ, το παίζεις λιγο ρουλέτα... Αν σου κάτσει η μπίλια εισαι οκ... Αν οχι, "λυπάμαι χάσατε"! -
Παιδια εχω paypal.απλα δεν ξερω την παρακαμψη...me revolut φοβαμαι να το κανω αλλα δεν ξερω πως να το κανω επισης
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
Παιδια εχω paypal.απλα δεν ξερω την παρακαμψη...me revolut φοβαμαι να το κανω αλλα δεν ξερω πως να το κανω επισης
Το ρεβολουτ είναι σα την χρεωστική σου,απλά α κάρτα δεν υπόκειται σε περιορισμούς.
sent from my redmi note 3 pro -
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
-
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
Δες παρακάτω τι μπορείς να κανεις
Revolut και Ξεχάστε τo Capital ControlΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ψαχνοντας ειδα πως βγαινει το redmi 3pro prime αυτες τις μερες.εξωτερικα ειναι ιδιο με το note pro 3 ..k ειναι κ 5 ιντσες π θα το προτιμουσα..απλα δεν ξερω κατα ποςο εινΑι κατωτερο του redmi note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες